Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2001

Παραμονής report...

Δεκεμβρίου 24.
Εποχής : Αιώνιας και χειμωνιάτικης προς το παρών.
Θερμοκρασία :15c.Μένουν 15 βαθμοί προς τα κάτω για να χιονίσει,και άλλοι 20 προς τα πάνω ,προκειμένου να πάμε για μπάνιο.Είμαστε στη μέση ,άρα όλα είναι καλά.
Υγρασία :78%,Πολύ περισσότερη όμως κάτω απο τα μάτια "αδικαιολόγητης "αιτιότητας ,η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά ,χώρια που οι καλύτεροι πρσεβευτές της,άρχισαν να πηγαίνουν Εκκλησία κάθε Κυριακή.
'Ανεμοι: Nότιοι,αγγελιασμένα επιθετικοί και με την υποψία που έχουν οι Νοτιάδες ότι κάτι θα συμβεί.Νεφώσεις παντού με γρήγορους σχηματισμούς υπόσχονται καταιγίδα και αμέσως μετά ,αναιρούν την υποσχεσή τους .
Κλίμα : έντονα ποδοσφαιρικό,το πνεάυμα των Χριστουγέννων παίζει με τα νεράτζια στον δρόμο,αλλάζει πασίτσες με τα παιδιά και ένα αόρατο τέρμα περιμένει χωρίς τερματοφύλακα ,καπου μεταξύ κουζίνας με γαλοπούλα και αφιερωμάτων στα καλύτερα τραγούδια της χρονιάς ,απο τον αγαπημένο ραδιοφωνικό σταθμό .

Περιοχή:κάπου στο κέντρο της πλυμμηρισμένης απο φως ,πρωτεύουσας.
'Ωρα : 11πμ,λίγο πριν τα Χριστούγεννα ....αλλοιώτικων Χριστουγέννων,που για πρώτη φορά σε μένα τουλάχιστον έρχονται σωρίς να έχει προηγηθεί ,αυτή η πάντα αγαπημένη -αίσθηση της "παραμονής",όμορφων,παράξενων,αγαπημένων καταστάσεων ,γεγονότων,μετεωρολογικών και μη...

Παρ'όλα αυτά,σε σας αγαπημένοι φίλοι,θέλω μέ ότι μέσα μου μένει ζωντανό και παλεύει,να ευχηθω να είστε καλά,γεροί ,δυνατοί,και να ζείτε την κάθε στιγμή με τρόπο ΑΠΟΛΥΤΟ.

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ
*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...