Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2003

"αναφορά"

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Ηλιοφανεια,ανοιξιατικος καιρος,γλυκος.Δεν ειναι η πρωτη φορα που ειδικα ο Γεναρης αφαιρειται με την "ηλιολουστη βια " απο την δυναμη του χειμωνα.Ενας μηνας "χαμενος" για τους λατρεις του χειμωνα,πολλες χρονιες,ενας μηνας που παρασερνει και τον φΛεβαρη μαζι του ουκ ολιγες φορες.Μεχρι εδω ομως.Δεν διανυουμε καμια μεγαλη περιοδο ανομβριας,και δε εχουνε λειψει τα φαινομενα. Ολοκληρη η Ελλαδα ειναι σαπισμενη στο νερο στη κυριολεξια . Οποτε απο μενα τουλαχιστο κανενα παραπονο..απολυτως κανενα.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
Στους 15,
ΑΝΕΜΟΙ
Ν.ΝΔ,επιθυμουν να ειναι,αυτο ειναι,και καλα κανουνε
ΣΧΟΛΙΑ
3.Καλη δυναμη κκαι καλο κουραγιο σε ολους.Η καθημερινοτητα που δε σταματησε μεν ποτε,αλλα χρωματιζεται με το τελος των γιορτων,ειναι ενας πολυ δυσκολος εχθρος. Πολλοι λενε οτι ειναι ο δυσκολοτερος και δεν εχουν αδικο. Ετσι για τον χαβαλε και μονο και για το γαμωτο,ευχομαι πολλες νικες εναντια στην αλλοτριωση, τον καθωσπρεπισμο και τον κακως ενοουμενο εγωισμο, σε ολους αυτους που μαχονται κοντρα στο ψευτικο και το δηθεν , μιας ολοκληρης κοινωνιας.Πολλες νικες και καλες ηττες. Ηττες που να μας κανουν ολους να γινομαστε καλυτεροι.
*nNoe*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...