Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2003

"αναφορά"

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Αυτο το καραβι δε συμμετειχε στο πειραμα της Φιλαδελφειας,παρολα αυτα, αλλαζει τοπους και καιρους ανα δευτερολεπτο.Ειναι καποιες μαγικες μερες,που τα ονειρα κρατανε και στο φως του ηλιου,και το χαμενο λευκο, εμφανιζεται ξαφνικα ,θυμιζοντας τις παλιες καλες μερες,χρωματιζοντας
το παρων,με μια ελπιδα,τοσο ευπλαστη,τοσο αερινη,αλλα και τοσο ζωντανη ταυτοχρονα,τοσο ζεστά παγωμενη,και πραγματικη...Οσο που φτανει το ματι,απεραντο γαλαζιο και πρασινο θυμωμενο,πιο μακρια απο κει,ο λευκος δρομος των κυματων ,που οδηγει στην αγαπημενη παλευκη πολιτεια της συγχωρεσης και της κατανοησης..
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
12 C.
ΑΝΕΜΟΙ
Αλλαζουν οπως ανοιγοκλεινεις τα ματια.Απο την γερασμενη και πεισματαρικη δυστυχια του Νοτια,στη νεανικη αλλαζονεια του Βορια .Σα πουλαρι ξεκαπιστρωτο φυσαει ο ανεμος,κρυωνοντας τα μοναχα χερια..
ΣΧΟΛΙΑ
1.Aloha για οπου πεφτει χιονι.Καθε νιφαδα ειναι ιερη.Καθε μια ξεχωριστη.Ευχαριστιεμαι βαθια για ολους τους φιλους που ανταμωσανε με το χιονι σημερα.
2.Εγω σας στελνω εικονες απο θαλασσα.Εκει με τραβαει καιρο τωρα η ψυχη μου.Και της ειμαι πιστος..



(Φωτογραφίες απο τα "Δικαστικα" του Σχοινια την Κυριακή 12 Γενάρη του 2003)










                                                    
*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...