Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2003

"Mαυρο"

Xιονισμενα ελατα?Η βελουδινη και ξυραφενια υσηχια ενός χιονισμενου απογευματος καθημερινης??Η ερωτικοτατη αντανακλαση των χρυσαφενιων ηλιαχτιδων πανω στις πλαγιες των παθητικων λοφων που ανασαινουν βαθια και χαμηλα?? Τα μυστικα περασματα,στα χναρια λυκων και ελαφιων?Ζεστες σπηλιες στα τρισβαθα ενός παγωμενου μυθου που ζωντανευει κρυφα μονο για σενα?? Όχι..απλα..μαυρο.Με γκριζο αρρωστο ουρανο ,πανω από την πολη που ζεις.Όχι..Απλα κεραιες τηλεορασης, ασυμφωνιες παρατημενες,συμφωνιες με εκατομμυρια παραθυρα,αγαπες που δραπετευουν,αγαπες που λευτερωνονται και τρεμοντας πετουν ερμες πανω από τα φωτακια της πολης που αναβουν ένα-ένα..
Όχι..απλα η βροχη που ερχεται ξανα,και ξανα και ξανα..,να αποτελειωσει..τι?να ξεκινησει παλι..τι? Τιποτα..Ετσι αποφασισε,ετσι θα πραξει.Ας ερθει..θα μαι εδώ!!
*nNoe*

"αναφορά"

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Ηλιοφανεια.Στην Κυψελη και στο κεντρο δε βλεπεις παχνες και τετοια,ουτε ασπρα πραγματα,νοιωθεις απλα τη πρωινη ψυχρα στο κρυο τζην,στο συγκρυο που προκαλει η επαφη των ζεστων ποδιων με τα πλακακια,και στο παγωμενο νερο που πεφτει στα μουτρα σου,και σε ξεξυπναει με το ζορι,και λες,κρυο..αιντε να παω στη δουλεια να πιω ενα ζεστο καφε.Μια γρηγορη ματια στη Παρνηθα,και μια λιγο πιο αργη στον ουρανο.Λιγα συννεφα στα βουνα, μια θολουρα στα Δυτικα.Μερα εργασιμη,Τριτη,του μηνος Φεβρουαριου,αριθμος πρωτοκολου:4. Νεα επιδεινωση του καιρου απο σημερα και απο τα δυτικα.Ειδα τον κυριο Ζιακοπουλο χτες,στη τηλεοραση.Η πλακα ειναι οτι εγω καθομαι και βλεπω και τις συμβουλες στους αγροτες ,μετα το δελτιο προγνωσης καιρου της εβδομαδας,και εχω αναρωτηθει γιατι το κανω,αφου ουτε ροδακινιες εχω,ουτε πατατες,ουτε μηλιες..
δε ξερω,,μ αρεσει.απλα μετα ξεχναω τα φαρμακα που πρεπει να ραντιζουν τα φυτα.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
7C.αλλα θα ανεβει κ αλλο.
ΑΝΕΜΟΙ
Dead north-wind walking....
ΣΧΟΛΙΑ
2.Ο Παντελης πηγε και κολλησε στο φωταγωγο.Τι στα κομματια κανει εκει,
δε μπορω να καταλαβω.Παρανοια αυτα τα σαλιγκαρια..
*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...