Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2007

Αναπόφευκτα τα ευτράπελα, με την ψυχολογικη διακύμανση λόγω μοντέλων.Η εποχή της ταχύτητας που διανύουμε "τα χει για ψωμοτύρι" αυτά.Το σετάκι "ταχύτητα-ακρίβεια-επιτυχία-ασφάλεια",πουλιέται ακριβά και σμπαραλιάζει ψυχές,χαλλλλαραααααα.Μέχρι να φτάσει καποιος ,κάτω απο τη λάμπα,να περιμένει μια νύχτα,να δει τη βροχή να γίνεται χιοόνερο και το χιονόνερο..χιόνι,ήδη έχει γίνει ένα πτώμα και ένα ράκος.
Οι φίλοι που τρελαίνονται,δεν ειναι χαζοί,ούτε ανόητοι.

'Εχουν τρελά δίκια,και είναι ίσως οι πιο ευαίσθητοι απ' όλους.Με τη ματιά μου,δυο επιλογές έχουνε.Είτε να δούνε την ολη φάση με βάση τη λογική,την εμπειρία ή την απόκτηση της,και να ηρεμήσουνε μένοντας ανύσηχοι αλλά λογικοί και νηφάλιοι,είτε να δούνε το θέμα "καιρός"
ποιητικά τελείως.Να φτιάξουνε το δικό τους παραμύθι και μετά να προφυλάξουνε αυτό το παραμύθι και απο τη λογική,και απο τις ειρωνείες,και απο τις "μαγκιές" κάθε τύπου.

Πότε είναι η κατάλληλη μέρα για χιόνι?Κάθε μέρα!! Πόσο χιόνι?'Οσο γουστάρω...!!Με τι πρυποθέσεις?Με τις δικές μου!!Γιατι?....Γιατί έτσι!!Μα,τα μοντέλα....Ας λένε ότι θέλουνε τα μοντέλα.Αυτα τη δουλειά τους ,εγώ το ονειρό μου.Μα το ένα,μα το άλλο...Δε υπάρχει τίποτα.Και αμα χάσεις χρόνο περιμένοντας το τίποτα??Για μένα δεν είναι έτσι.Εγω
δε χάνω χρόνο με το να ονειρεύεομαι.Εγω κερδίζω ζωή έτσι.Μα θα σε πουνε γραφικο...Ετσι με λέγανε και παλιά.Μαθμένα τα βουνλα απο τα χιόνια.Δε τρέχει τπτ. Και ...αντε γεια...

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE και "μη μασατε"
*nNoe*