Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Aρχισε το χιόνι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Ηρθε κ αρχισε .Αφου μας εβγαλε τη ψυχη ολη νυχτα με σπασματα του καιρου.Αρχισε με 2 c στην Ερυθραια.Αρχισε σε μορφη χαλαζακι.Βιντεο απο τις πρωτες στιγμες:

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ..ΝΤΟΥ Σ ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΜΕΧΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ
ΧΙΟΝΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΒΠ

Xionizei με ηλιο ασθενως.Η παρνηθα και τα δυτικα αυτης φαινονται κλειστα.Δεν περιμενα ακριβως αυτο μονο αλλα δεν εχει καμια σημασια τι περιμενα.Ο καιρος δε υπογραφει συμβολαια.Στις επαλξεις μεχρι να πεσει κ η τελευατια νιφαδα ακριβως γιατι ΔΕΝ απαξιωνω ουτε ΜΙΣΗ γιατι εχω μαθει απο το κεντρο της ΑθΗνας τοσα χρονια να το σεβομαι σα κατι ΙΕΡΟ..Ευχομαι το χιονι εστω κ αυτο εστω κ λιγο να κατεβει ακομα πιο κατω και το δουνε ολα τα παιδια.Μετα απο 4 μερες (η 5 σημερα) κακου
υπνου-ξενυχτιου κ ελπιδας,νιωθω μια φοβερη εξαντληση.Αλλα ειμαι καλα μεσα μου για τον καλον αυτο αγωνα που δεν εχει τα ευκολα μεσα του κ τους τονους χιονιου.
VENCEREMOS....ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΕ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕΕΕΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕΕΕΕΕ
Η θερμοκρασια ειναι μεταξυ 2 και 3 c,ενω μονο το πρωι πεσανε κανονικες νιφαδες,τωρα πεφτει πολυ ψιλο κ πυκνο κατα περιοδους χιονοχαλαζακι οπως θα δειτε κ στο βιντεο.






*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...