Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Στιγμιότυπο καταιγίδας

Ειναι να μη σε θελει .Χτες πηγα κ παρακολουθησα την παρασταση του "Ψαλιδοχερη ",του Matthew Bourne στο θεατρο Badminton.Στο τελος της παραστασης ειχανε ενα εφφε κ αρχιζε να χιονιζει στην τεραστια αιθουσα του Θεατρου. Σολη την αιθουσα???Οχι βεβαια!!!
χαχαχαχχαχα.Μονο μεχρι τη μεση.Απο τη μεση και πισω δε χιονιζε!!!Σκεφτηκα να διαμαρτυρηθω και να γκρινιαξω λιγο,μιας και καθομουνα εκει που δε χιονιζε,αλλα ειπα.. "ας μη το κομματικοποιησω "
και αυτο. Γυρνωντας ομως απολαυσα μια ωραια σθεναρη καταιγιδα που επληξε τα βπ.Ηταν μια καταιγιδα,"κυρια".Την απολαυσα στο μπαλκόνι με
κοντομάνικο!!Τροπικη καταιγις 


.Αυτη τη βροχη μπορει να μου την κανει και Απριλη,και Μαη και Ιουνη,-μη σου πω Ιουλη κ
Αυγουστο-,Σεπτεμβρη Οκτωβρη,Νοεμβρη.Οποτε το συνθημα που μου βγηκε αυθορμητως και φωναξα προς το αγριεμενο πληθος των πευκων της Ερυθραιας ηταν το εξης¨" ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΑΥΤΟ".Κ επειδη τα ονειρα ειναι τζαμπα,και οπως το λεει και το ασμα του "Λακη με τα ψηλα ρεβερ"
..."με τιποτα,,με τιποτα,,με τιποτα δε
μπορεις να μου στερησεις τ ονειρο..."
πηγα και τα ειδα μετα στον υπνο μου.Τι χιονια,τι παγωνιες,τι να σνιφαρεις Βορια και να σπινταρει το ρουθουνι σου , μεγαλεια λεμε ολο το βραδυ.

                                         



*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...