Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Μια μέρα ελπίδας....

Ζωντάνεψε η ατμόσφαιρα σήμερα .Λιγο ο άνεμος,λίγο η νυχτερινή βροχή,λίγο τα ζωηρά σύννεφα,ο καιρός άφησε ενα ξεκάθαρο υπονοούμενο για το πόσο όμορφος μπορει να γίνει.
Πρωινες φωτογραφίες προς το Βορρα:

Αργότερα η δυση ,πρόσφερε στο τελειωμά της μερικες έντονες στιγμές αλλά για λίγο.Ολα τ όμορφα πραγματα φέτος ειναι για λίγο.Για πολύ λίγο.Μερικες ανάσες λοιπον σημερα κ αυριο μεχρι η χουντα του Νοτια ερθει να κανει παλι κατοχη με τη σαπίλα της...Δε πειραζει ομως .Αξιζει να τα υπομενει ολα κανεις εστω για μέρα ζωης....Εστω για μια μερα...:-)


*nNoe*

"Ματιες μεσα κ εξω"-"απολογισμός έτους"

H xρονιά πλησιάζει στο τέλος της.Ευκαιρία για έναν απολογισμό.Τώρα,το θέμα ειναι απολογισμό πάνω σε τι?Εξαρτάται απο την οπτική γωνία που το βλέπει ο καθένας.Ανάλογα με τον καυμό του δλδ και τη στεναχώρια του.Καπως έτσι ο Βαγγέλης και η Τζένη.Η Τζένη δλδ ,γιατί ο Βαγγέλης ήταν σίγουρος για το δικό του απολογισμό κ όχι μονο για τον δικό του αλλα και για της Τζένης.Αβυσος ομως η ψυχη του ανθρωπου και ακόμα περισσότερο της Γλαρίνας.....:-) Tιτλος επεισοδίου "απολογισμός 'ετους":

*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...