Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Blue moon

Blue moon


                                   *nNoe*

Τελευταία χρώματα του 2009

Τελευταία χρώματα για το 2009,μια χρονια που τη τιμησα οσο μπορουσα φωτογραφικα ,μια χρονια που μου εδωσε ενα καρο Νοτιαδες και μου αποκάλυψε το πραγματικο της προσωπο πισω απο τις βροχες ,αυτες τις τελευταιες μερες.Μ αρεσε ομως που σταθηκα λεβεντικα απεναντι της.Την τιμησα μεχρι το επακρο αλλα και  δε της χαριστηκα στο παραμικρο.

                   
                          
                             
                            Στο καλό 09 και κανε μου τη χαρη να πας στη κολαση μόλις πεθάνεις....

*nNoe*

Βιντεο -ανασκόπηση Δεκέμβρη 2009

Ενα βίντεο ,με εικόνες απο τον Δεκέμβρη του 2009,τον πρωτο μήνα του φετεινού χειμώνα.Θα ακολουθήσουν ο Γενάρης και ο Φλεβάρης.Τα πλανα και οι φωτογραφίες ειναι απο την Ν.Ερυθραία (περιοχή Μορτερό) καθως και απο Σεπόλια.



*nNoe*
*F.K.P*

Καλη χρονια οπως ΕΜΕΙΣ την εννοουμε...

Αναμφίβολα το θετικό της τελευταίας αυτής μέρας του χρόνου είναι ότι δεν θα πεθάνει απο το κρύο κ την παγωνιά το κοριτσάκι με τα σπίρτα.Αντίθετα και επιπροσθέτως,μπορεί στα πλάισια της ελεύθερης αγοράς να πουλάει ταυτόχρονα με τα σπιρτα και αντιηλιακά,ή ματσάκια με ζουμπούλια,η γαρδένιες στα σκυλαδικα αρκει βέβαια να είναι εφοδιασμένο με τη σχετική αδεια.

Αδεια θα χρειαστει και το κρυο οταν κ εφοσον αποφασισει να επισκεφτει με το νεο έτος την χώρα και την περιοχή.Πληροφορίες ότι το κρύο σαμποτάρει τη χούντα του Νοτιά και δε πληρωνει ούτε ευρώ για διακοπές στη χώρα ελεγχονται ως αναξιόπιστες και εκπορευόμενες απο γνωστά αντιεξουσιαστικά κέντρα,που μόνο δυσφήμιση προσφέρουν στην ευημερία κ την ανάπτυξη της χώρας.

Πληροφορίες για την ανάπτυξη κ την ευημερία της χώρας μπορείτε να παρακακολουθειτε στα καθημερινά δελτία ειδήσεων,οπου μπορείτε να ακούτε και τα νέα για τη θερμοτερη παραμονη της Πρωτοχρονιάς καθως και για την ίδια την Πρωτοχρονιά γρανιρισμένα με εικόνες απο τη χιονισμένη Ευρώπη και Αμερική,ετσι ωστε το ρεπορταζ να δένει σαν πετυχημένη συνταγή μελομακάρονου.

Για τα ίδια τα μελομακάρονα δεν υπάρχουν σαφείς πληροφοριές για τη τύχη τους ,μιας και το γνωστο αντι-καταθλιπτκο αυτο έδεσμα των ημερων προσφέρεται εν αφθονία  απο τους Ιερους ναούς της εποχής μας ,που δεν ειναι άλλες απο τις τράπεζες και τα μεγαλα σουπερ-μαρκετ που καταργώντας τον Αη-Βασίλη φέτος φέρνουν την χαρά .(Οχι στα σκέλια σας,αυτη ειναι μια αλλου είδους χαρά,που τα σουπερ μάρκετ και οι τράπεζες προσφέρουν μέν αλλά απο την ανάποδη.)

Ανάποδη ειναι και η μέτρηση της ώρας πλέον που θα κορυφώνεται όσο κυλάει η μέρα και θα φτάσει σε πλήρη οργασμό τα μεσάνυχτα οπου εκατομμύρια θα αλληλο-ευχηθούν ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ το ΝΕΟ ΕΤΟΣ και θα φιλιουνται ανταλλάσοντας μικρόβια και ιους.Μετα απο αυτη την Ιερη στιγμη μπορουν παλι να βγαλουν ο ενας τα ματια του αλλου και αλληλεξοντωθουν παρεα με τους ιους τους και τα μικροβια τους.


Η ευχη μου για το 2010 ειναι παντου ανατροπες και συγκρουσεις.Καμα  ΠΛΑΣΤΙΚΗ και ΨΕΥΤΙΚΗ "ειρηνη" ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ τους εχοντες....και τους κατεχοντες... κανενας συμβιβασμος καμια τυπικοτητα. Και στο δαιμονικο πνευμα του ερυθρολευκου Αη βασιλη της coca cola ευχομαι τα χειροτερα .Ο δικος μας Αη Βασιλης ειναι πολυ "αλλου" απο το κατασκευασμενο πνευμα του καταναλωτισμου κ της βιας της αγορας...

μαχητικα ,ασυμβιβαστα και επιθετικα...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙA οπως την εννοομε εμεις και οχι οι αλλοινοί...

*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...