Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Πέμπτη μακρινής καταιγίδας

Η μέρα αυτή έκρυβε εκπλήξεις.Εκτός απο την 65η χιλιαδα876 εκατοστη προσπάθεια αιφνιδιασμού με το ασφαλιστικό και το εργασιακό,φήμες απλώθηκαν απο νωρίς στην πόλη και  για βροχή η και για καταιγίδα ακόμα .Μετα τα μεσάνυχτα κιόλας προς την 24η Ιούνη ,τα σύννεφα μπλέκανε με το φεγγάρι σε Ιστορίες συνομωσίας:
     Tόπους τόπους κατα τη διάρκεια της μέρας ψιχάλες η όμβροι έπεφταν για πολύ λίγο.Ο θόλος κράτησε το συννεφιασμενο του μοτίβο,και τις αμονίσιες υποσχέσεις του μέχρι το βράδυ  :
         
             
                             

         Λίγο μετά τις 21:00 τα πράγματα σοβάρεψαν :

     Kαι...βροχή άρχισε να πέφτει.Υσηχη ,ποτιστική,παράταιρη για Βράδυ Ιούνη.3,1 χιλιοστα στο Μορτερό της Ερυθραίας.Mετα τις 22:00 αστραπές και πάρα πολυ μακρινοί ηχοι απο μπουμπουνητά ,"μίλησαν" για καταιγίδα.Η  κάμερα κατέγραψε δραστηριότητα προς τα Ανατολικά και Νότια της Ερυθραίας.Αργότερα θα γινονταν γνωστό,οτι αυτή ήταν μια καταιγίδα που σάρωσε το πορτο Ραφτη και την Ανατολικη Αττική.
Τελικά η μέρα έκλεισε χωρίς η καταιγίδα να μας επισκεφτεί.Αργότερα μέσα στη νύχτα προς την 25 Ιουνη ,αστραπές στα Νότια με φόντο το φεγγάρι(επόμενο Post)
*nNoe*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...