Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010

H kaταιγίδα της 27-28ης Ιουνη 2010 σε torrent @ Youtube

To σημείωμα αυτό γράφεται ένα χρόνο μετά. (19/05/2011) .Πρόκειται για την καταγίδα που συντάραξε την περιοχή της Αττικής και ιδιαίτερα τα β.προάστεια την νύχτα της 27ης προς την 28η Ιούνη του 2010.

Είναι ενα remake διαχείρισης όλου του υλικού (βιντεο και φωτογραφίες) απο εκείνη την περίοδο.
           ***ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ REMAKE.*****
1.Πρόσθεσα πολλές σκηνές με αστραπές και κεραυνούς που στην πρώτη παρουσίαση δεν είχα συμπεριλάβει για διάφορους λόγους.
2.Αφησα μόνο τον φυσικό ήχο και μόνο στο τέλος του αρχείου ,υπάρχει ένα τμήμα με μουσική που συνοδεύει τα Highlights.
                ******TI EXEI MEΣΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ *******
 Η παρουσίαση είναι κομμένη σε τρία τμήματα.Περλαμβάνει την ηλεκτρική δρασηριότητα που προηγηθηκε της νύχτας(γυρω στο μεσημέρι της ΚΥΡΙΑΚΉΣ 27/06, δηλαδή. ) καθως και την αντίστοιχη το βραδυ της Κυριακής γύρω στις 10,πριν αρχίσει η βασική καταιγίδα.Στο τέλος υπάρχει ένα τμημα με τα πιο εντυπωσιακά ηλεκτρικά που έλαβαν χώρα εκείνο το βράδυ παιγμένα σε αργη κίνηση καιθως και φωτογραφίες κεραυνών που  "συνέλαβε" ο φακός.
                     ****ΜΕΓΕΘΟΣ,ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ*****

Το μέγεθος του αρχείου είναι 7,5 Gb.Eίναι σε HD ΑΝΑΛΥΣΗ 1440Χ1080.και ηχο 5,1surround.

Το λινκ είναι το εξής :
 
http://thepiratebay.org/torrent/6408810/STORM_ATHENS_27-28_JUNE_2010

 Το αρχείο αυτό,"σπάστηκε" και ανέβηκε σε "κομμάτια" και στο youtube: KAI TEΛΟΣ....ΤΑ HIGHLIGHTS ηχων-φωτογραφιων και βίντεο...


*nNoe*

1 σχόλιο:

Hengeo είπε...

Γιώργο οκ το είδα τελικά από το Youtebe. Φοβερή δουλειά! Την θυμάμαι αυτή την καταιγίδα, τρομερή ηλεκτρική δραστηριότητα, αλλά εμένα μου άφησε και μία πίκρα διότι ήμουν παρατηρητής από μακριά. Νομίζω το καταλαβαίνεις απόλυτα αυτό το συναίσθημα..