Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

F.K.P παντα στην ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

2 φωτογραφιούλες απο σήμερα πρωί στα Σεπόλια.Δεν εχουν μεσα αλπικη μαγεία,εχουνε τσιμεντο και ουρανο Ανοιξης.Δε εχουν μεσα τους χαρά ,εχουν την καθημερινοτητα μoυ.Δε εχουν μεσα λευκά παραμύθια,εχουν ομως την ιστορια της ζωης μου.Αυτη τη πεζη ιστορία την συνηθισμενη την τετριμενη,τη βασανιστικη . Αυτη που αγαπαω γιατι ειναι αυτη που εχω και αλλη καμμια.Σ ολους τους συντροφους  που μπορουν να περιμενουν να περιμενουν και να ξαναπεριμενουν οσο χρειαστει μεχρι να χουν το δικο τους χιονι,τη δικια τους μαγεια τη δικια τους χαρα.Οπου και αν βρισκονατι σ οποιο μερος της χωρας και αν βρισκονται.Και σ οσους αισθανονται ετσι,και αμα δεν υπαρχει και κανεις τις αφιερωνω στη παρτη μου.FKP ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ.Καθε μερα στον αγωνα μεσα στις πολεις.
Καθε μερα ζωγραφιζουμε τον καιρο μεσα στις πολεις.Εκει που πραγματικα "ποναει".....ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ..
                        


*nNoe*
*F.K.P*

"αναφορά Αποκάλυψης"

KATAΣΤΑΣΗ
"Οιδά σου τα εργα, οτι ουτε ψυχρος ει ουτε ζεστός. οφελον ψυχρος ης η ζεστός. 16 ουτως, οτι χλιαρος ει και ουτε ζεστος ουτε ψυχρός, μέλλω σε εμέσαι εκ του στόματός μου."(αηδία δλδ σε μεταφραση)
 ΑΝΕΜΟΙ
Μετα τουτο ειδον τέσσαρας αγγέλους εστωτας επι τας τέσσαρας γωνίας της γης, κρατουντας τους τέσσαρας ανέμους της γης, ινα μη πνέη ανεμος επι της γης μήτε επι της θαλάσσης μήτε επι παν δένδρον( μονο ενας ξεφυγε,ο Νοτιας,και μας εχει λιωσει)
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
και ηνοιξεν το φρέαρ της αβύσσου, και ανέβη καπνος εκ του φρέατος ως καπνος καμίνου μεγάλης, και εσκοτώθη ο ηλιος και ο αηρ εκ του καπνου του φρέατος(αυτο θα σκασει οπου να ναι..)
ΣΧΟΛΙΑ
Τα λενε ολα οι γραφές,.εγω βαριεμαι,τι να πω.Ενα φρεντο παρήγγειλα απο το πρωι κ ακομα να μου τον φέρουν.Capitalism sucks...



*nNoe*
*F.K.P*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...