Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Ο Αη Γιώργης δεν "μάσησε".Πίστευε.Και οταν ήρθαν τα δύσκολα ,δεν άρχσε τα ήξεις -αφίξεις.Στάθηκε παλλικάρι μπροστά στους δήμιους του και ομολόγησε αυτό που πίστευε.Και υπέφερε πολλά.Αλλά δε ξεπουλήθηκε.Και κέρδισε πολλά περισσότερα απο όσα θα κέρδιζε αν την έκανε γυριστή.

Όσο για μένα,δεν εχω καμμιά σχέση με το τσαγανό του Αη Γιώργη.Εχει δυο μήνες να βρέξει πχ και κλαίω απο το πρωι απο το βράδυ.Δε χιόνισε δυο χρονιές και εχω γράψει στο μαυρο βιβλίο ολη τη Μακεδονία ολη την Ηπειρο και παει λέγοντας.Με βρισκει μια δυσκολία στη ζωή μου και γυρναω σα το τυφλοπόντικα να βρω τρύπα να ξεφύγω.Λαμόγιο.Αρρωσταινω και το κάνω πρωτοσέλιδο.Εχω ομως το ονομα του.Και με οτι μου χει μείνει απο αυτογνωσία  ,το δίνω σ ευχές σ ολους σας,σε εσας που ειμαστε εδω μια παρέα που αγαπάμε τα της ατμόσφαιρας με τον τρόπο του ο καθένας.

Και σας λέω,μη πυροβολειτε αυτό που αγαπάει ο καθένας,αυτό που πισυετει ο καθένας και αυτο που τον κάνει να νοιώθει όμορφα ,αυτό που του κάνει τη ζωη του να χει αξία.Η λίστα  υπηρχε πριν γίνει,υπάρχει τωρα και θα υπαρχει και οταν δε θα τη βρίσκει κανεις στον ηλεκτρονικό διαδυκτιακό χάρτη.Γιατι η λίστα είναι πάνω όλα όσα πιστευει ο καθένας μας οτι ειναι.Ειναι η προσωπική σχέση του καθενός μας με τον καιρό.Ειναι Ιδέα.Και οι ιδέες και η Πίστη δεν πυροβολούνται και δεν σκοτώνονται. Μόνο πληγώνονται και την έχουμε πληγωσει όλοι μας λίγο η πολύ με τον τρόπο του ο καθένας.Κανενας μας δεν ειναι τελειος και κανένας μας δεν ειναι σουπερ.Σουπερ ,ειναι ο καιρός,ο ιδιος ο καιρός .Και είναι τέλειος γιατι οι μηχανισμοί του φτιάχτηκαν τέλειοι.Ακόμα και οταν αυτοι οι μηχανισμοί μας στέλνουν αδιάβαστους όλους,ειτε σε επιπεδο προγνωσης,ειτε σ επιπεδο συναισθηματος ,ειτε σε επιπεδο αναφορας.Σ ολα τα επιπεδα.

Αυτη ειναι η ευχη μου και μαζι τα ευχαριστω απο ις δικες σας ευχες.Μη μασατε,μη μασαμε,αντέχουμε και προχωραμε.
ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ Ν ΑΝΘΙΣΟΥΝΕ.
Χρονια πολλα κ παλι σ ολους και προσωπικα ¨ευχαριστω ".

Α και κατι αλλο.ΤΖΑΜΠΑ ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ ΡΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΜΕ ΛΟΓΟ ΕΟΡΤΗΣ!!!ΟΤΙ ΠΑΡΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ.;-))))))KERNAΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

*nNoe*
*F.K.P*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...