Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Κυριακή 23 Μάη ,αστάθεια και καταιγίδα?!

Αστάθεια φούλ από τις 11 και μετά.Νεφώσεις που πυκνώνουν,βροντές από τα βόρεια και τα βορειοανατολικά.Κουρτίνες βροχής προς Αγ.Στέφανο και Βόρεια στις 12:30 περίπου:

   Καταιγίδες περιμετρικά  καταγράφονται συνέχεια.Μια δυνατή κατάσταση στα Δ-ΒΔ προς Πάρνηθα Τατοι κλπ,δίνει κεραυνούς βροντές όχι με τόσο τρομερή συχνότητα μεν, αλλά  μια συχνότητα  την έχουν.....Δεν λέει όμως να εισχωρήσει .Φώτο κεραυνών (video frames)

                     
                   Εικόνα πανοραμική απο ταράτσα Πάρνηθα :
                            
Επίσης σημειώνεται και ασθενής κατά βάση βροχή ,ενώ υπάρχει μάλλον απουσία αέρα.(φυσάει ελάχιστα).Αν και δεν έχω βροχόμτερο,υπολογίζω ότι μέχρι 5 χιλιοστά μάξιμουμ πρέπει να έπεσαν στην περιοχή του Μορτερού,όχι παραπάνω.
     Τέλος δυο βίντεο με καταγραφές κεραυνων αστραπών και μπουμπουνητών.'Eνα διάρκειας 9 λεπτών μετο σύνολο των φαινομένων και άλλο ένα διάρκειας ενός λεπτού με το καλύτερο ίσως στιγμιότυπο κεραυνού και βροντής:
*nNoe* 
*F.K.P*

Mια κίνηση αντιπερισπασμού

Όλη μέρα πάλευαν τα σύννεφα να δώσουν κάτι.Αυτη την εντύπωση έδιναν.

                  
                              

             
              

 Τπτ άλλο δεν συνέβη εκτός απο το ότι ήταν μια κίνηση στρατηγικής.Οι μάχες δώθηκαν αλλού,εδω απλά ηταν κίνηση αντιπερασπισμού.Οταν η μέρα τέλειωσε και ο σκοπός επιτεύχθη,ο στρατός διαλύθηκε...
                                    σε zoom:
                  *nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...