Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

"αναφορά κορασίδος"

KATAΣΤΑΣΗ
Είναι μια φθινοπωρινη μέρα απο σπίτι.Με το νέφος της,το νοτιά της,την σαπίλα της,την ανοργασμικοτητα της παρ όλη την υγρασία της,την μουντρουχιασή της,τα συννεφα της τα αυγοκομμένα ,προίκα πολλά υποσχόμενη ειδικά όταν κλείσουν τα φώτα ,εκεί όπου πάσα ημέρα σαν αυτή ,ομοία ειναι..Για να νοιωσει κανείς αυτή τη  ημέρα,οπως και τη χτεσινή ,πρέπει να βγεί μια βόλτα στη πόλη ειδικά μεσημεράκι μέχρι πρώτες βραδυνές ώρες.Μόνο έτσι νοιώθει κανείς τη συγκίνηση και το άρωμα αυτης της κορασίδος (το κορασίδος βγαίνει απο το κοράκι).Αν τραβήξει κανείς το αραχνούφαντο πέπλο της,θα αποκαλυφθούν σμήνη όχι απο χελιδόνια,αλλά απο κοράκια που κράζουν με νύχια γαμψά.Οχι αυτά που πέφτουν επάνω στην εργατιά,όχι αυτά,αυτά δεν ειναι κοράκια ,είναι όρνια της οικογενείας "gravatoys-gravatoys".Kοράκια που διψούν για ελπίδες,που ορέγονται όνειρα,που απομυζούν επιθυμίες,που τρελλαίνονται για μύθους και προσωπικές καβάντζες.Δεν χρειάζεται να τραβήξετε το πέπλο της.Υπάρχουν.Γιαυτό καλό ειναι ,στο γάμο της αντί για ρύζι,να πετάτε κατευθείαν πέτρες,μπουκάλια με βενζίνα,και οτι σίδερο σας βρεθεί πρόχειρο.
ΑΝΕΜΟΙ
Κατηγορούμενοι για ασέλγεια νόησης,διακίνηση μούφας,και ληγμένων παραισθησιογόνων βροχής.Απο τότε που κυκλοφόρησαν στην πιάτσα,εμειναν χωρίς δουλεια οι χαφιέδες και οι ρουφιάνοι.Νοτιάδες φυσικά,τι άλλο?
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ.
Πρωτη ξαδέρφη της νύφης.Στα 27 της ανακάλυψε τα swing παρτυ.Κορίτσι για σπίτι και φούρνο.Και τα ντουβάρια γκρεμίζει,και τον φούρνο!Πολυ καλή να την πάρεις στο γάμο σου για να σου πει "και του χρόνου".
ΣΧΟΛΙΑ:

1.Για σχολια ειμαστε μ αυτον τον καφρόκαιρο?? Αυτος και το μνημόνιο.Μαζί
ειναι.Τακίμια....
2.Φωτογραφίες απο την σημερινή ημέρα.
 

               
                  
          
                 
* nNoe *

Γκρίζα Τρίτη.

Γκρίζα Τρίτη,ζεστή ,ιδρωμένη,αγχωμένη και βιαστική με τον ουρανό της να βράζει σε σιγανή ασπρόμαυρη φωτιά όλη την ημέρα.
             
Αλάνα απο τσιμέτο με τα δέντρα κολλημένα στο τοίχο.Σαν να επίκειται εκτέλεση:
    Η προπαγάνδα πάντως του ουρανού,ήταν έγχρωμη.Aλλο που δεν έπειθε ούτε τον πιο φανατικό θιασώτη της:
                   

Η μέρα τέλειωσε με σταγόνες βροχής και έναν βαρύ ουρανό.

                       
*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...