Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

"αναφορά,σε μια θάλασσα σκατά.."

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Σαν να πλέουμε σε μια τρικυμισμένη θάλασσα απο σκατά.Νησάκια -Γκουαντάναμο στο διάβα μας,γλαροπαπαγαλάκια στα κατάρτια μας και μεις να τραβάμε κουπί σ αυτό το υπερσύγχρονο καράβι διότι όλα τα γαμάτα αυτοματοποιημένα μηχανήματα έχουν χαλάσει και δεν υπάρχει  ούτε σάλιο για service ουτε για τίποτα.Αβέρτα -κουβέρτα κουπί με υπερωρίες κάτω απο έναν κιτρινοφαιολαχανί ήλιο που βγάζει όλα του τα κόμπλεξ πάνω μας επειδή όταν ήταν μικρός τον καρπαζώνανε επειδή ήθελε να γίνει μαζορέτα.Η παράνοια έχει βαρέσει κόκκινο κ ακούς κάτι τρομερές ατάκες μεταξύ των σκλάβων κωπηλατών.Εγώ λεει ο ένας ,είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με αυτή μου την εργασία διότι γυμνάζω τα μπράτσα μου.Εγώ ,λέει ο άλλος,θα θελα να προτείνω στον κύριο με το μαστίγιο να μου ρίχνει μια βουρδουλιά παραπάνω με το μαστίγιο με τις 9 ουρές ,διότι έχω αμαρτίες που δεν έχω ξεπληρώσει.Εγώ ,λεει ο τρίτος έκανα αίτηση να με πάρουν σερβιτόρο για τα ψάρια του ενυδρείου.Κ εγω ονειρεύομαι να τραβάω κουπί στα χιόνια σε ανηφόρα όμως λεει άλλος ένας!! Ντάξ.Υπάρχουν και πολλοί που δε λένε τπτ.Αυτοί βαράνε κουπί αμίλητοι.Ουτε καν τρώνε.Ουτε κοιμούνται.Κανείς δε καταλαβαίνει τι παίζει με δαύτους.Κανείς δεν καταλαβαίνει τπτ.Η τρικυμία δυναμώνει και ο παφλασμός στα ύφαλα του καραβιού και στην πρύμνη φέρνει σκατά στη μούρη μας.Μπόχα και λογική.Ρεαλισμός και ανάγκη.Οσο για μένα ψάχνω για πειρατικό στον οριζοντα.Να σαλτάρω μέσα προτού σαλτάρουν αυτοί σε μας ,και να την κάνω μαζί τους...Ουτε αισιόδοξος,ουτε απαισιόδοξος.Οργισμένος!!!!!
 Εικόνες στης  σκονισμένης δύσης....ένα έργο χιλιοπαιγμένο εδω και ένα χρόνο..
           

                      

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ.
Άκυρα φτιασιδώματα.Και το τελευταίο θυληκό να ταν στη γη,δε θα πήγαινα μαζί της.Kότα...





ΑΝΕΜΟΙ
Της εργοδοσίας ..Ερχονται γιαούρτιαααααα...........








ΣΧΟΛΙΑ
1a.Βροχη και καταιγίδα σα σημερα ,πέρυσι,στην Αθηνα (1 χρονο πριν);
      http://armenistis87b.blogspot.com/2009/11/blog-post_10.html

1β.Βοριάς συννεφιά και ψιχάλες πρόπερυσι,το2008.Μια μέρα ανάσας (2 χρονια πριν):
          http://armenistis87b.blogspot.com/2008/11/blog-post_10.html

1γ.Εντυπωσιακη επιδεινωση το  απογευμα της 10ης Νοέμβρη του 2007(3 χρονια πριν).Ενα εκρηκτικο ξεσπασμα μετρελο βορια,αερα,χαλαζακι..Μια ομορφια..
                  http://armenistis87b.blogspot.com/2007/11/10.html

ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΗΜΕΡΑΣ (Queen -- Bohemian Rhapsody )

*nNoe*

Noτιάς νοτιάς νοτιάς

Λύσσα κακιά ένας ανίκανος για οτιδήποτε άλλο Νοτιάς,ολη μερα όλη νύχτα συνέχεια.Εικόνες του θόλου σήμερα το απόγευμα.








*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...