Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Tρίτη 11 Οκτώβρη

Πολλές φορές συμβαίνει να ανεβαίνουν δεκάδες φωτογραφίες με τρομερά χρώματα , χωρίς κανέναν σχολιασμό,χωρίς κανένα κείμενο να τις συνοδεύει.Αλλοτε συμβαίνει να μην ανεβαίνει καμμία η μόλις μία αλλα τα λόγια να εκφραζουν καλύτερα το νόημα του post.Over dose κ απόψε χρωμάτων,με το νόημα κρυμμένο  για τα καλά στις φευγαλαίες αποχρώσεις της δύσης...Οι πρώτες δυο φωτογραφίες ειναι πρωινες..








.Αργά την νύχτα,κοντά στα μεσάνυχτα,23 24 ,tο φεγγαρόφως λούζει τις ορογραφικές νεφώσεις της Πάρνηθας



*nNoe*

4 σχόλια:

Nikita Ras είπε...

Τρομακτικής ομορφιάς..

*nNoe* είπε...

Όντως Δημήτρη! Ο καιρός και το βόρειο ρεύμα ζωγραφίζουν!

John Kalantzis είπε...

nNoe καλησπέρα! Με λένε Γιάννη, είμαι σαραντάρης, γεωπόνος στο επάγγελμα και μένω στο Λουτράκι. Κουβαλάω την ίδια τρέλα με εσένα με τον καιρό και δηλώνω θαυμαστής της δουλειάς σου(!) (αλλά και της Μαρίας Κ από Αργυρούπολη). Παρακολουθώ την HellasWeather την τελευταία τριετία, από τότε που σας ανακάλυψα στο Internet. Κάνω ειδική μνεία σε εσένα και τη Μαρία γιατί από τη δουλειά σας διαπιστώνω ότι είστε ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ όπως εγώ, χαίρεστε την κάθε στιγμή του και την αποθανατίζετε στο φακό ενώ δε συμμετέχετε σε περισπούδαστες αναλύσεις, προγνώσεις και αντιπαραθέσεις για ψύλλου πήδημα.
Δεν υποτιμώ τις γνώσεις των άλλων παιδιών. Αντιθέτως! Κάπου νομίζω όμως ότι χάνουν το νόημα βλέποντας τον καιρό μέσα από το Λάπτοπ ενώ θα έπρεπε να τον θαυμάζουν ΕΞΩ, εκεί που είναι η πραγματική δράση!

Συγνώμη για το μακροσκελές...
θα επανέλθω μόλις βρω χρόνο...
Δεν είμαι και πολύ φαν του πληκτρολογίου.

Υ.Γ. Στο Λουτράκι, το peak της κακοκαιρίας έλαβε χώρα τη Δευτέρα το πρωί όπου ξύπνησα από τις 7 για να θαυμάσω τους αλλεπάληλους κεραυνούς που έπευταν μέσα στον Κορινθιακό!!!
Καλό βράδυ!

*nNoe* είπε...

@Γιάννη ,καλημέρα.Σ ευχαριστω΄για το σημειωμά σου αυτό και τα καλά σου λόγια.Είναι αλήθεια οτι η ματιά μου στον καιρό θέλει να είναι βιωματική και αρκετα...πως να πω...προσωπική.Η εποχή αυτή της τεράστιας ταχύητηας που ζούμε,πάιρνει παραμάζωμα πολλά πράγματα που σε κανονικές συνθήκες θέλουν τον δικό τους χρόνο και όχι τον χρόνο που εμείς τους επιβάλουμε.Εκει που μένεις ,έχεις θέα καθόλου ?παιζει καμια φωτογραφικη μηχανη ,καμια κάμερα???Αν εχεις θεα που βλεπεις μεσα στο Κορινθιακο πρεπει λογικα να έχες δει πολλές ομορφιές!!Θα χαρω να τα ξαναπουμε.Να εισαι καλα,καικαλη συνέχεια.

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...