Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Πάσχα χωρις καταιγίδα (βίντεο)

Ποσώς μ ενδιέφερε ένα Πάσχα ηλιόλουστο,με τα κλαρίνα και τη τσίκνα ανάκατα.Δεν είχα καμμιά τέτοια διάθεση.Καταιγίδες και βροχχές υποσχέθηκαν μοντέλα πρόγνωσης και μετεωρολόγοι,ανάλογος ηταν και ο εξοπλισμός που κατέβασα στο χωριό μου.Καμερες μηχανές ,τρίποδα.Λίγα πράγμα ωστόσο συνέβησα πραγματικά,τα πολλά νερά έπεσαν αλλού,καταιγίδα το χωριό δεν είδε και καάποιες διαταραχές συνέβησαν κατα τη διάρκεια της ημέρας και όχι τη νύχτα ,ετσι ωστε λαψεις απο αστραπές ηταν αdύνατο να καταγραφούν.Παρ ολα αυτά ,βρέθηκα τυχαια στο Αγρίνιο την ωρα μιας καταιγίδας το Μ.Σάββατο καθως και στην επιστροφή στην Αθήνα,κοντά στη γέφυρα του Ριου -Αντιρρίου ,και ειχα την ευκαιρία να γράψω κατι πιο "ζωντανό" με την κάμερα.
Λίγες φωτογραφίες και ένα βίντεο απο το Μ.Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.

Μ.Σάββατο.
Ο ουρανός στις 9 το πρωί προς τα ΝΔ .Πολλά υποσχόμενος.



















Στο Αγρίνιο κατα τις 10:30-11:00 ,με βρήκε καταιγίδα.Πολύ τυχερός κατάφερα να αιχμαλωτίσω εναν κεραυνό.Στιγμιότυπο απο video frame.



Το απόγευμα κατα τις 16:30  μια εικόνα χαρακτηριστική.Ολο το Αγρίνιο μεσα σε μια βροχοκουρτίνα που αγκαλιάζει την πόλη και μονον αυτη.


To oυράνιο τόξο που βγήκε αμέσως μετά.




















Τέλος ένα βίντεο με παρουσίαση των καιρικών συνθηκών κατα το διήμερο του Πασχα,(Μ.Σαββατο και Κυριακή) σε Λυσιμαχεία ,Αγρίνιο και στο τέλος του βίντεο στην περιοχή της γέφυρας του Ρίου- Αντιρρίου..Πλάνα με παρουσάση της καταστασης,γρηγορη κινηση νεφων ,βροχη και δυο αστραπες στο 02:51 και 07:24 αντίστοιχα..





Kαι ενα video frame απο τη καταιγίδα το Βράδυ της Κυριακής στη περιοχή του Ριου


*nNoe*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...