Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ



Oλη νύχτα πάλευα με τους πειρασμους.
Οι δικοί μου πειρασμοί,είναι μικρές φράσεις.Λίγες λέξεις.Μια ασαφή εικόνα.Αυτα αρρωσταίνουν το μυαλό μου.Η προυποθεση για να με πολεμήσει ενας πειρασμός είναι η φραση να έχει ειπωθεί σε πραγματικό χρόνο κ όχι να τη φανταστώ.


Ολη νύχτα λοιπόν πάλευα μ αυτο το πραμα.Μ ε λεξεις που γινόντουσαν φράσεις,οι φράσεις γινόντουσαν εικόνες,οι εικόνες σενάριο,το σενάριο ταινία .Ο αγωνας ηταν η αρχικη λεξη να αποδομηθει .Να εξοστρακιστει.Δυσκολο πραμα.Πολυ δυσκολο.
Σκεφτηκα ,λεω του Αγιου Αντωνιου ξημερωνει,μαχητη Αγιου κατα των πειρασμων.Να βάλει το χέρι του.

Ναι ,ετσι ακριβως,.8 το πρωι ολη η πολυκατοικια στο ποδι.Μιλαμε για τρελο γαμησι στον τεταρτο οροφο,κατω απο μενα.Μιλαμε για το χαος.Αυτη να ουρλιαζει ,να χει χασει τη μπαλα τελειως ,δε καταλαβαινα και τι ελεγε γιατι ηταν αλλοδαπη,αλλα φανταζομαι τα ιδια θα ελεγε που λενε τα θυληκα σ αυτον τον γαλαξια την ωρα που ανακαλυπτουν το νοημα της ζωης..Να μη ξερει τι ,που, πως ,τα παντα δε ηξερε τπτ.Βογγαγε σα να γενναγε.Ουρλιαχτα με μακροσυρτα αγκομαχητααα...Με πετυχε την ωρα που περιμενα το ασανσερ.

Ειπα ομως στον ευατό μου να μη "πλανη"θώ.Να παω στη δουλειά μου κανονικά. Πραμα που έκανα.Τωρα ειμαι εδω και ειμαι ετοιμος ν αδραξω τη μερα απο τα μαλλια,να τη φερω σβουρα 50 φορες και να τη κοπανησω κατω .Να τη κανω να βογγηξει,να ζητησει ελεος,να εκλιπαρησει για αφεση,να τη μαστιγωσω,να τη παλουκωσω,να την ανασκολπησω,να τη δεσω,να τη μαστιγωσω,να της βγαλω τα αντερα να τ απλωσω στο συρμα με τα μανταλακια,να την τηγανισω,να τη σουβλισω,να την θαψω τη ρουφιανα 5 μετρα κατω απο τη γης.Τη καριολα.

Ουφ....Ευτυχως αντεξα στο πειρασμο να προπαθησω να την ....αγαπησω.!!!...Παλιοπουτανα...νομισες θα με τουμπαρεις??:!!!

Αυτα,Προσοχη στις "ολονυχτίες" σημερα....Το νου σας...


















*nNoe*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...