Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΤΟ

Και τι θα καναμε χωρις το διαβολο μας?Πόσο ερημα θα μας φαινόταν όλα αν χάναμε οτι ειχαμε συνηθίσει ,οτι μας εδινε μια αισθηση εστω υποτιθεμενης ασφάλειας?Αυτη η εποχη εχει γαμησει τα παντα ,εχει σηκωσει εναν αέρα που αναποδογυρίζει ζωες ,αξιες και επιλογες.

Τυφώνας ειναι,και οι σταθερές χάνονται καθε μερα μ εκπληκτικη ταχύητα.Μπορεις να το παιξεις πολυ τρελος,λιγοτερο τρελος,μπορεις να σιωπησεις,η να ουρλιαξεις.Μπορεις να φυγεις τελειως,μπορεις να προσπαθησεις να κρατηθεις απ οτι κατακρμημνιζεται στο χαος που στεκει κατω απο τα πόδια σου.Ενα ειναι σιγουρο,οταν τελειωσει αυτος ο ανεμος,τιποτα δε θα ειναι ιδιο πλεον.Και τοτε θα φανει τι απ οσα λεγες πως αγαπησες ,αξιζε...ποιος απ τους ανθρωπους που σταθηκαν διπλα σου ,αξιζε για σενα και ποιος οχι..

Προσφατα μια φιλη μου ειπε,"δε εχω αποθεματα"..κ εγω της ειπα..."αποθεματα παντα υπαρχουν ψαξε να τα βρεις "κ την ιδια ωρα εγω δεν ειχα κανενα μα κανενα....Κ ομως της το πα,οχι γιατι ηθελα να την αποφυγω ,αλλα γιατι ηθελα να της πω μ ενα συγεκεκριμενο τροπο που αυτη καταλαβαινει οτι ΜΠΟΡΕΙ να σταθει, γιατι πιστευα σ αυτή και πιστευα κ πιστευω πολυ.Και δε ξερω τι μπορει να ειναι πιο σημαντικο σ αυτη την εποχη απο το να πιστευεις στους ανθρωπους που αγαπας και να τους το λες και να τους το δειχνεις εμπρακτα.Ζουμε μια εποχη επιθεσης των αριθμων πανω στο προσωπο και το ονομα.Και αν αντεξει οτι αντεξει θ αντεξει επειδη θα μπορεσυμε να κρατηθουμε γερα απο το χερι μ ολες μα ςτις αδυναμιες και τα λαθη κ τις παραλειψεις,γιατι αυτη η εποχη ακριβως ανακατευει τη λασπη του καθενα,τα σκατα του καθενα.Ποιος μπορει να δει μεσα σ αυτα ?Ποιος να ξεχωρισει τι αξιζει κ τι οχι μεσα σ αυτον τον γαμημενο ανεμο που τα χει διαλυσει ολα???Πως θα μαστε και που οταν αυτος ο ανεμος κοπασει???

Αλλα ακομα αυτος ο ανεμος φυσαει....δε ηρθε αυτη η ωρα.Ειναι η ωρα για ενα τελευταιο ποτο με το διαβολο...και το προσωπικο μου αφημα στον τρόμο του χαους κ την ανυπαρξια των δικων μου αποθεματων ...




*nNoe*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...