Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013

"αναφορά αυτονόητη"

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Ματιασμένος θα φύγει .Με καρφίτσες στις ζέστες του,με σιωπές στις δροσιές του,με θυμό στις καλωσύνες του. Ηταν ένας αυτονόητος Ιούνιος ,πιστός στο ραντεβού του,αδιάφορος για την απουσία όλων όσων παρεβρίσκονταν μεν,αλλά έλειπαν δε.Στα συννεφα της τελευταίας μέρας του εκρυψε το μυστικό που βρίσκεται η ζωή,διαιώνισε τον τίτλο του βιβλίου του Κούντερα "Η ζωη ειναι αλλού" και σ οσους ισχυρίστηκαν οτι το θυμηθηκαν και δε το ξέχασαν ,απάντησε μ ένα απλό χαμόγελο ελεύθερης μετάφρασης..

14:00 ( προς βορεια και προς δυτικα)ΑΝΕΜΟΙ
Τον χειμώνα δε μπορουσαμε ,την Ανοιξη ξεχαστήκαμε,ηρθαμε τώρα και δεν ξέρουμε να κάνουμε τίποτα αλλο ,εκτος απο το να υπάρχουμε οπως μπορούμε.Εσείς?Για την υπογραφη "Βοριαδες"

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 
Δε θα δώσει ποτέ σημασία σ όποιον την κατέγραψε,την είδε η την ένοιωσε.Ασελγουν ολοι πάνω της ,αλλα δε την αγγίζει τίποτα.Στους 28c@hotmail.com  ξανά μετα απο χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ 

                                   *nNoe*2 σχόλια:

s a n t i n i s t a s είπε...

υπέροχο μέσα στην ρεαλιστικότητα του.
Ιδιαίτερο αρκετά μα πάνω απο όλα ποιητικό.Ξεκίνησα να διαβάζω την τελευταία σου ανάρτηση και κοντεύω να τα διαβάσω όλα..
Ανυπομονώ την συνέχεια..


Υ.γ. μπορείς να μου δώσεις ένα mail σου που θέλω να σε ρωτήσω κάποια πράγματα, μιας και στην hw δεν μπορώ να σου στείλω pm όντας νέο μέλος;

*nNoe* είπε...

καλησπερα.το μαιλ μου ειναι ggnoe67@gmail.com θα χαρω να τα πουμε