Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Πολύ μακρινή καταιγίδα.(ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ μακρινή ηλεκτρική δραστηριότητα ,το σούρουπο και τις πρωτες νυχτερινές ώρες του Σαββάτου 27 Ιούνη 2015.  Ακολουθουν ενδεικτικα Video frames καθως και Βίντεο.








*nNoe*


















ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΟΥ.


Aγαπη μου.
Με ειδες πριν λίγο στο ΑΤΜ της γειτονιας. Ημουνα ο τυπος με το πορτοφολι που το πεταξε κατω απο τα νευρα του γιατι ,μολις εφτασε η σειρα του,το ΑΤΜ ειχε αδειασει,γαμω τον Τσιπρα μου γαμω.
Αγαπη μου.
Τα λεφτα αυτα τα ηθελα ν αγορασω ενα κανουργιο παντελόνι σουπερ ντουπερ,το οποιο θα φορουσα οταν θα με γνώριζες . Εσυ ,θα μπορουσες να διακρίνεις την ποιοτητα της επιλογης μου,και μεσα απο το συγκεκριμενο υφασμα,και την κομψη γραμμη που θα αφηνε στα ποδια μου,θα ανακάλυπτες ,σαν τυφλη Ιερεια του Ερωτα,τον βαθυ και πλουσιο εσωτερικο μου κόσμο ,που ειναι συνυφασμένος με τ αδρα και αρρενωπα χαρακτηριστικά μου,βασικο και κύριο γνωρισμα ενος ανθρωπου με πιστη στην Ευρωπαικη προοπτικη της χωρας ,γαλουχημένου με τα ιδανικα της επενδυσης και της ανάπτυξης.
Η στιγμη εκέινη δεν θα εξαγοραζόταν με καμια cash card καμμια τραπεζαςκαι η αξια της θα ηταν ανεκτιμητη,οπως ευστοχα ειχε πει και εκεινη η διαφημιση της mastercard ,που μιλαγε για ανεκτιμητες αξιες στη ζωη.
Ομως αγαπη μου,ο Τσιπρας,αυτος ο σταλινικός κανίβαλος,μου εκλεισε τον δρομο προς την ευτυχια . Το ΑΤΜ αδειασε και θελω με δακρυα να σου πω,πως σε καθε ΑΤΜ που πηγα ,ολα ειχαν ξεμεινει απο ρευστο.Τωρα αγαπη μου,φοραω το τρυπιο μου και φθαρμενο παντελονι,που ειχα αγορασει ,την επομενη της μεγαλειώδους συμφωνιας για ενταξη μας στον χρηματοδοτικο μηχανισμο του ΔΝΤ και της ΕΕ πριν 5 χρονια και δεν ειχα βγαλει απο πανω μου ποτε,κανοντας θυσες για το καλο της πατριδας μας.
Τωρα αγαπη μου,σε χανω. Οταν θα με δεις δε θα καταλαβεις τιποτα. Θα ειμαι ενας γραφικος τυπος που θα γκρινιαζει για ολα,κ ομως αγαπη μου .Ολα ειχαν ερθει τοσο κοντα μου,η ευτυχια ειχε ερθει ,οταν εμφανιστηκε ο Τσιπρας γαμω το σπιτι του και τα γαμησε ολα ,αυτο το σοβιετικο σκουλικι.
Ποιος ουρανος θα χωρεσει τη πιΚρα μου τωρα?Πως θα με ξεχωρισεις αναμεσα σε τοσους ιδιους ανθρωπους χωρις αυτο το παντελονι που τοσα πονταρα πανω του?Αγαπη μου σ εκλιπαρω. Εχεις δει εκεινες τις παλιες καλες Ελληνικες ταινιες που η πλουσια ανακαλυπτει οτι ο αγαπημενος της ταν φτωχος ενω νομιζε οτι ηταν πλουσιος ?Και τελικα τον αγαπαει και παντρευονται?

Σε παρακαλω αγαπη μου. Παιξε σε fast forward Την ταινια κια φτασε στο τελος.Παντρεψου με. Θα με γνωρισεις οταν θα με δεις αποψε.
Θα ειμαι ΑΥΤΟΣ.
Ο ΙΔΙΟΣ.

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...