Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Τρόλευ του Σεπτέμβρη.(ΒΙΝΤΕΟ)

Ολο το καλοκαίρι στη σειρα,πανω στις σκισμένες αφίσες.Κάθε στάση και μήνας,κάθε δρόμος και "Οχι".Μορφές σκυθρωπές,σκαμμένα πρόσωπα κυνηγημένα ,ζωές σαν πουλημένα εισητήρια μιας διαδρομής.Πικροδάφνες σε σκονισμένα παρτέρια πολυκατοικιών,μικρές νησίδες απο αγριόχορτα ανάμεσα στις ρωγμές του δρόμου.Χωρίς άνθη ,βρώμικα νερά απο air condition,αναπνοές με παραγγέλματα.
Κοιτάς αφηρημένα ,με την ακρη του ματιού βλέπεις τη λύση σου να περνά τον δρόμο αφηρημένα.Δεν θα την ξαναδείς.Νυχτώνει γρήγορα.Υπό τον φόβο των επεισοδίων,αλλαγή δρομολογίου.
Υπό καποιο διαρκή φόβο.Υπουλο,αόρατο,παντα παρών,θέλεις ν ανοίξεις το παράθυρο γιατι βλέπεις τα φύλα απ τα δέντρα να κουνιούνται,αλλά αυτο το θες μονο εσυ.Οι αλλοι θέλουν ν αναπνεουν μηχανικά,γιατί είναι ασφαλές.Η ασφάλεια τριγυρίζει τα δειλινά στην Αθήνα με τα πόδια.Βιασμένη,χορτάτη
βρισιές,εμπλεη υποτίμησης ,πουτάνα των σύγχρονων γκέτο.Δεν εχουν γλύκα οι διαδρομές,ειναι σαν ενα εργο που παιζει συνέχεια ,σαν τσόντα στο υπόφραγμα αντιτορπιικου,πρωι μεσημερι βράδυ.Σκέφτεσαι,οτι κάτι χάνεις και όσο το χάνεις ,θα σαι καταδικασμένος να τις βλέπεις συνέχεια.
Μέχρι να χάσεις τον ευατό σου.Η την στάση σου,η καλύτερα ακόμα τον προορισμό σου.


ΦΩΤΟ το απογευμα μεχρι την δυση




 ΒΙΝΤΕΟ
 Καταγραφη σε γρήγορη κίνηση ,απο τις 16:00-19:45 το απόγευμα της 8ης Σεπτέμβρη 2015.Λήψη απο Κυψέλη προς δυτικά της Αθήνας.




*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...