Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

"αναφορά της αναμονής"

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Της αναμονής. Των φόρων ,του κρύου,των βροχοκαταιγίδων ,της αργίας της 28ης,και γενικώς της αναμονής .Αναμένουμε σε κάτι θολά γενικά χαρακώματα ,με πολύ υγρασία,πολύ σαπουνάδα,θαμπούς ήλιους,και ιδιότροπα βράδια ,που κάθε μέρα έρχονται όλο και πιο νωρίς και θυμίζουν ολοένα και συχνότερα χειμώνα.Δηλώνουμε έτοιμοι,αλλά η αλήθεια  είναι πως έτοιμοι δεν είμαστε ποτέ.Αυτό το καταλαβαίνουμε μια μέρα που η εποχή αλλάζει ανεπιστρεπτί και παρόλο που το περιμέναμε ,λέμε ..."για κοίτα να δεις τελικά...άλλαξε".Και το μυαλό αρχίζει και μουρμουράει ψάχνοντας για την επόμενη αλλαγή.Μέχρι που αλλάζουμε εμείς ,και χαμπάρι δεν παίρνουμε μεγάλε.Τότε ακριβώς είναι που μοιάζει η ζωή μας με τα σύννεφα και κάπου εκεί αρχίζει κανείς και νοιώθει την αγάπη του για τον καιρό ν αποκτά κ άλλα χαρακτηριστικά κ άλλες ιδιότητες απ αυτές που μέχρι χτες αναγνώριζε.".

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
Θα ωριμάσει μικραίνοντας .Προς το παρών ,καβαντζαρισμένοι οι 27 c στην Κυψέλη μετά τις 15:00.

ΑΝΕΜΟΙ

Ασθενείς και ιο-φόροι.Συμβουλή,εισπνοή με τα μάτια ,εκπνοή απ τ αυτιά. Όποιος δεν μπορεί ,ας ανοίξει το στόμα. Προσοχή στις μύγες όμως. Χαμός γίνεται με δαύτες αυτή την εποχή.
*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...