Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Ει φίλε...

Ει,,,ει φιλε,στο μπαλκονι....αποψε παραμονη πρωτοχρονιας ,που χιονιζει....και οι δρομοι της πολης ερημωνουν και τα σπιτια μεσα λαμπουν απο τα στολιδια και φως....

Ει φιλε....ειμαι ο διαβατης στη γωνια που περπατα με τα χερια στη τσεπη.Δεν ξερω που παω αποψε,δεν με περιμενει κανεις,σε βλεπω που αναβεις κρυφα τσιγαρο.Μην καπνιζεις πολυ,στο λεω,,δεν βλεπεις τα δακρυα μου.Το χιονι ειναι πυκνο και ο ανεμος παγωμενος.Να προσεχεις ,θα μαι διπλα σου οσο μπορω ,οσο μ αφηνεις να μαι,οσο μπορει η ματια σου να με βλεπει ακομα προν χαθω στη γωνια.

Ει φιλε΄΄ θα ρθουν δυσκολα χρονια,ν αντεχεις,θα ρθουν να σου που πως σ αγαπουν ,θα πεις και εσυ πως αγαπας,μα ......πως θα προδωθειτε ολοι΄...Τωρα θα ξεχασεις ,μα Θα θυμηθεις οταν θα πονας,αλλα εσυ ν αντεξεις.Ν αντεξεις σου λεω,η ωρα περναει ,το τσιγαρο τελιωνει,και η χρονια επισης.Να φιλησεις την μαμα και τον μπαμπα.Και να χαιρεσαι την καθε στιγμη σου.Θα το κανεις ?Πες μου,μη φευγεις ακομα.θα το κανεις?

Το χιονι κοβει για λιγο ,σε φωναζουν μεσα.Δεν θα σε ξαναδω εγω.Εσυ θα θα με ξαναδεις οταν ξυπνησεις μια μερα,θα ναι και παλι παραμονη πρωτοχρονιας και θα χιονιζει και θα πονας πολυ.Σαν εμενα τωρα.Κατι ακομα. κατι τελευταιο.Εφυγες.αχ..Εφυγες.Ηθελα να σου πω..... Ακου αυτο το τραγουδι .θα το θυμηθεις οταν θα ρθει η ωρα που σου λεγα.Θα ναι η ωρα που θα με δεις. Και θα μαι .....εσυ!!




ΟΛΑ ΚΑΛΑ(κομικ)

Παραμονη Πρωτοχρονιάς και χιονίζει. Και ο ο Βαγγέλης ειναι με την Τζένη.Αρα???

"ΟΛΑ ΚΑΛΑ'. Ειναι ομως?



Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...