Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Η εξαιρετικα συντομη και ιδιαιτερως θλιβερη ιστορια του τελους του Κου Λιπη


Ο Κος Λιπης αγαπούσε πολύ τη μουσική ,αγαπουσε πολυ τα τραγουδια ,και αν τον ρωτουσε καποιος,θ απαντουσε οτι περασε τη ζωη του με τη βοηθεια  της μουσικής.Στη διαρκεια της ζωης του έχασε ανθρωπους ,δουλειες και λεφτα.Εχασε φιλους και σιγα σιγα εχασε και τις μνημες του.Ομως ολα τ αντεξε και ο λογος ηταν η υπαρξη της μουσικης.

Ο Κος Λιπης ,αντιληφθηκε οτι ο χρονος κ ο αερας αρχισε να στενευει γιαυτον ,οταν συνειδητοποιησε οτι δε υπηρχε πλεον μουσικη και τραγουδι που να μπορει να αγγιζει τη ψυχη του.Αυτο δε ηταν διολου ευκολη συνειδητοποίηση και φυσικά δε ηταν ενα θεμα προς συζήτηση διοτι ηταν πολυ δυσκολη η συνταξη μιας τετοιας δυστοκιας.

Ο Κος Λιπης αντεξε χωρις μουσικη και τραγουδι ,6 χρονια.Στο τελος του 6ου χρονου,περασε ενα σκοινι στο λαιμο του κ αυτοκτονησε.Αφησε κ ενα σημειωμα.Ελεγε "δε υπαρχει πια ουτε ενα τραγουδι που να μ ανασταίνει να με κανει να θελω να ζω εστω κ θλιμενος.Γιατη ακριβεια επιθυμω σφοδρά να ειμαι θλιμενος αλλα δε ειμαι ουτε απ αυτο.".

Ο Κος Λιπης εζησε 6 χρονια σε μια επιγεια κολαση καθολου αντιληπτη απ τους τριγυρω του.
Μετα τη κηδεια του στηθηκε μεγαλο γλεντι με μουσική.Παντα ο κοσμος ομορφαινει και χαιρεται οταν φευγει ενα αβολο βαρος.


Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...