Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

Τα παραμύθια της Νοτιάς....

KATAΣΤΑΣΗ.
Τα παραμύθια της Νοτιάς,απλώνουνε το ψέμα τους και κάνουν κατοχή στη μέρα.(φωτο,στις 09:30 προς Ν.ΝΔ)


Παντα εντυπωσιακή η Νοτιά,δουλεμένα με ψιλο βελονάκι τα παραμύθια της,αρχίζει και διηγείται ιστορίες ,ιστορίες.υποθέσεις μεγάλες,λεπτομέρειες,σε βάζει στη μπρίζα της και σου τινάζει τα μυαλά με τις υποσχέσεις της.Καθε υποσχεσή της και ενα Ponstant:(Φωτο στις 09:30 πανω απο το Τατόι και την Ερυθραία)

Και συνεχίζει...και συνεχίζει...ξηλώνει και υφαίνει και προκοπή δεν κάνει.Τα πονσταντ γίνανε καφέδες απογευματινοί .(Φωτο στις 16:45 )
17:50
19:20 ,μια λωρίδα μέσα στα νέφη,ιδιαίτερη  φωτογραφία...


2 σχόλια:

John Kalantzis είπε...

Γιώργο είσαι εκπληκτικός με τις ταινίες!!!!!
Μια μικρή διόρθωση: Στο τρίτο βίντεο στην ταινία του Αγγελόπουλου στο δεύτερο κομμάτι του βίντεο το στρατιωτικό άγημα που αποδίδει τιμές στη σημαία είναι στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ (διακρίνεται χαρακτηριστικά το Ρολόι-σημείο αναφοράς για εμάς τους Γιαννιώτες)!!! Δίπλα ακριβώς βρίσκεται το κτίριο της θρυλικής 8ης Μεραρχίας (αυτής που ουσιαστικά κέρδισε τον Ελληνοιταλικό πόλεμο το΄40) και στο βάθος το χιονισμένο Μιτσικέλι!!!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΑΡΜΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ "ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ" μια από τις πρώτες του Αγγελόπουλου (ασπρόμαυρη). Και αυτή η ταινία είναι "ύμνος" στην Ήπειρο και τις βροχές της-σχεδόν σε όλη την ταινία βρέχει ή κάνει κρύο!.. Ειδικά η έναρξη της ταινίας με το λεωφορείο να πασχίζει να ξεκολλήσει από τις λάσπες της καταρρακτώδους Ηπειρώτικης βροχής είναι χαρακτηριστική!!! Αξίζει να βρεις τα αποσπάσματα και να μας τα "χαρίσεις"!!!

*nNoe* είπε...

Ωραιότατα Γιάννη.Θα ψάξω και θα τη βρώ φίλε μου!!!