Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Τα παραμύθια της Νοτιάς....

KATAΣΤΑΣΗ.
Τα παραμύθια της Νοτιάς,απλώνουνε το ψέμα τους και κάνουν κατοχή στη μέρα.(φωτο,στις 09:30 προς Ν.ΝΔ)














Παντα εντυπωσιακή η Νοτιά,δουλεμένα με ψιλο βελονάκι τα παραμύθια της,αρχίζει και διηγείται ιστορίες ,ιστορίες.υποθέσεις μεγάλες,λεπτομέρειες,σε βάζει στη μπρίζα της και σου τινάζει τα μυαλά με τις υποσχέσεις της.Καθε υποσχεσή της και ενα Ponstant:(Φωτο στις 09:30 πανω απο το Τατόι και την Ερυθραία)

Και συνεχίζει...και συνεχίζει...ξηλώνει και υφαίνει και προκοπή δεν κάνει.Τα πονσταντ γίνανε καφέδες απογευματινοί .(Φωτο στις 16:45 )
17:50
19:20 ,μια λωρίδα μέσα στα νέφη,ιδιαίτερη  φωτογραφία...


2 σχόλια:

John Kalantzis είπε...

Γιώργο είσαι εκπληκτικός με τις ταινίες!!!!!
Μια μικρή διόρθωση: Στο τρίτο βίντεο στην ταινία του Αγγελόπουλου στο δεύτερο κομμάτι του βίντεο το στρατιωτικό άγημα που αποδίδει τιμές στη σημαία είναι στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ (διακρίνεται χαρακτηριστικά το Ρολόι-σημείο αναφοράς για εμάς τους Γιαννιώτες)!!! Δίπλα ακριβώς βρίσκεται το κτίριο της θρυλικής 8ης Μεραρχίας (αυτής που ουσιαστικά κέρδισε τον Ελληνοιταλικό πόλεμο το΄40) και στο βάθος το χιονισμένο Μιτσικέλι!!!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΑΡΜΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ "ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ" μια από τις πρώτες του Αγγελόπουλου (ασπρόμαυρη). Και αυτή η ταινία είναι "ύμνος" στην Ήπειρο και τις βροχές της-σχεδόν σε όλη την ταινία βρέχει ή κάνει κρύο!.. Ειδικά η έναρξη της ταινίας με το λεωφορείο να πασχίζει να ξεκολλήσει από τις λάσπες της καταρρακτώδους Ηπειρώτικης βροχής είναι χαρακτηριστική!!! Αξίζει να βρεις τα αποσπάσματα και να μας τα "χαρίσεις"!!!

*nNoe* είπε...

Ωραιότατα Γιάννη.Θα ψάξω και θα τη βρώ φίλε μου!!!

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...