Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Η ΛΙΤΣΑ

Αυτή ειναι η ... συντομη kai θλιβερη ιστορια της ζωης της Λίτσας.

Η Λίτσα επι της ουσίας δε ήξερε αν ήθελε να παντρευτεί. Επι αυτού του θέματος η ίδια είχε πει κατα καιρούς τα μύρια όσα. Αλλα ελεγε στις φιλες της,άλλα στους φλους της,άλλα στους κατα καιρούς γκομενους της, αλλα στη μανα της ,αλλα στον πατερα της ,άλλα σκεφτόνταν η ίδια και άλλα ονειρευόταν .Οποτε απ ολα αυτα ,προκύπτει οτι δεν ήξερε αν ήθελε να παντρευτεί.

Μια μέρα οταν η Λίτσα ηταν 37 ετων ,γνώρισε τον Νώντα. Ο Νώντας της προκάλεσε πολύ μεγάλη ψυχικη αναστάτωση διότι ο Νώντας μπορεί να μην ηταν ιδαίτερα όμορφος αλλα ήξερε παντα τι ήθελε .Ο Νώντας αυτό που ήθελε ,ήταν να βλέπει μπάλα να τρώει πίτσες να πινει μπύρες και να ρεύεται.Ολα αυτα ο Νώντας τα ήθελε ,γνώριζε οτι τα ήθελε ,τα έκανε,και αυτό τον έκανε ακαταμάχητο στον ψυχισμό της Λίτσας .

Μια μέρα στο σπιτι του Νώντα,εκει που τρώγανε πίτσες πίνανε μπύρες και βλέπανε champions league έσπασε ο καναπές απο το βάρος τους,διότι είχανε γίνει και οι δυο τόφαλοι. Τοτε ο Νώντας αγανάκτησε και είπε "να μη γαμησω ρε πουστη μου".."|δε θελω να διακόπτει τιποτα την ωρα που βλεπω μπαλα ,τρωω πιτσα και πινω μπυρες". Μολις το ακουσε ο Λίτσα ενιωσε το κλικ μεσα της και αυθόρμητα του ειπε.\ θέλεις να με παντρευτεις?"".Ο Νώντας της είπε οτι θα της απαντησει στο ημίχρονο και αυτο ηταν που κλέιδωσε μεσα στη Λίτσα την αποφαση της .Ο Νώντας στο ημίχρονο απάντησε καταφατικά και έτσι η Λίτσα παντρευτηκε τελικά τον Νώντα και ζούσανε ευτυχισμενοι,τρωγοντας πιτσες,πινοντας μπυρες και βλέποντας μπάλα.

Μια μέρα ο Νωντας αποφάσισε οτι θα παει γυμναστηριο θα κανει διαιτα και θα παιζει ο ίδιος μπάλα αντι να καθεται να βλεπει τους αλλους. Η Λίτσα έχασε τον κόσμο κατω απο τα πόδια της .Επεσε σε βαθιά κατάθλιψη και δε μίλαγε σε κανέναν ,ενω αρχισε να παιρνει ψυχοφάρμακα. Ο Νώντας καποια στιγμη κουράστηκε απο αυτη την μιζέρια,και αποφάισε να την χωρίσει ,μιας και και ειχε βρει μια σουπερ ντουπερ γκόμενα στο γυμναστήριο.

Η Λίτσα δεν το άντεξε και επιτέθηκε στον Νώντα με το χασαπομάχαιρο ενω του εκοψε το λαιμο,με το εργαλειο που κοβουνε την πίτσα,αυτό με το ροδάκι.Τη Λίτσα την κλεισανε φυλακή και έφαγε ισόβια .Πέρασε ολα τα χρόνια της ζωης της εγκλειστη και μεσα στη φυλακη αρχισε και την ηρωίνη.Πέθανε τη μερα που ειχε τελικο στο champions league. Hταν κατι που το θελε η ιδια πραγματικα. Ισως το μοναδικο πραγμα στη ζωη της που ηταν σιγουρα δικια της επιθυμια.

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...