Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Βροχη και Καταιγίδα ( ΒΙΝΤΕΟ)

Μεσα στη νύχτα ,ξημερωνοντας Παρασκευή 5 Ιουνη ,δυο επεισόδια βροχής. Ενα μεταξύ 2:30-3 και άλλο ένα γύρω στις 5 τα χαράματα.Ο καιρος νεφελωδης και μετα τις 11 καταιγιδα ,απο το βορρα επεκτάθηκε προς τον Νότο.

Φωτο,μετα τις 11 προς τον Βορρα.




Ακολουθούν ΦΩΤΟ ΚΕΡΑΥΝΩΝ

Στις 12:10





















στις 12:14























στις 12:19


















Στις 12:29



















Eνα gif animation που δειχνει την κινηση της καταιγίδας  ,απο τον ανιχνευτη της ηλεκτρικης δραστηριότητας της ΕΜΥ

























ΒΙΝΤΕΟ. Πλάνα απο την διαταραχή της 5ης Ιούνη 2015. Η κάμερα καταγραφει το χαραμα της ημερας και την πρωινη βροχή,καθως και πλανα μετα το μεσημερι απο την καταιγίδα που ηρθε απο τα ΒΒΑ και εφτασε μεχρι τα Νότια της Αθηνας.Πρωτα παιζουν τα διαστηματα καταγραφης σε γρηγορη κινηση και μετα απο καθε καταγραφη ακολουθουν τα πιο σημαντικα στιγμιοτυπα (βροντες αστραπες).Στα διαστηματα με γρηγορη κινηση εγινε μια προσπαθεια να παρουσιαστoυν σαν 3D . Ενα αλλο χαρακτηριστικο,ηταν οτι δεν ειχα οπτικη θεα στους κεραυνους που σκαγανε στον Βορρα αλλα καταγραφτηκαν οι βροντες,ενω οταν η καταιγιδα περασε στο Νοτο ειχα θεα στις αστραπες αλλα δεν ειχα ηχο(δεν ακουγοτανε δλδ ).Τελος να πω οτι παρα τη συνολικη προσπαθεια ηταν μια ατυχη καταγραφη ,διοτι δεν ανεβασα καμερα στη ταρατσα ,τη αφησα στη βεραντα.Αν την ειχα παρει μαζι μου την ωρα που προσπαθουσα για φωτο,θα κατεγραφα πραγματικα πληθος εντυπωσιακων κεραυνων. Ας ειναι. Δειτε το σε hd ,αξιζει τον κοπο. Ευχαριστω.



VIDEO FRAMES

























*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...