Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Wall cloud !!!




Το wall cloud Πλησιαζει



Βίντεο του wallcloud οπως ερχεται απο την Αθηνα με πορεία τον Βορρά


 φωτο συνεχεια απο το w.c


2 funnel clouds!!!!






   *nNoe*     
***Περισσοτερες φωτογραφιες για το wallcloud και τα funell clouds στη σελιδα του Πέτρου Βασιλείου απο την Πολιτεία , www.nifada.com  και στην παρακατω σελιδα του.
         http://nifada.com/diary/2009/funnel.htm          

"Η σωστή ώρα"

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Σε βάζει μέσα στο τριπάκι της,σε ταξιδεύει στο παραμύθι της και ξεχνιέσαι.Σου τάζει και σου υπόσχεται. Σου δίνει ψίχουλα για να σε κρατάει ζωντανό και σε παρασέρνει σε μια δίνη που ολο και σε ρουφάει .Ενα μυαλό που αντιστέκεται κουράζεται και σιωπά ,βγαίνει για τσιγάρο και κοιτάζει προς την Ανατολή και τον Νοτο μπας και αστράψει κάτι στο θολό ορίζοντα.
                                     
Κ ολα είνα αχνά.Κ οι αστραπές αχνές και η ψιλή βροχή .Κ εκει μεσα στη δίνη της σου αλλάζει την ώρα( σου) και σου λέει "περίμενε",,"οχι ακόμα"  "σε λίγο".Ισα που την ακους στον λήθαργο που σε τυλίγει τα χαράματα.Ζητάς να βάλεις υπογραφή σ οτι σου ζητήσει αρκεί να τελείωσει το μαρτύριο σου κ εκείνη την ώρα ενα ουράνιο τόξο ξεδιπλώνει το χαρτί της συμφωνίας σου με αυτήν.

                                                          
Και υπογράφεις .Κλείνεις τα μάτια και δεν περιμένεις τίποτα πια παρα μονο τον ήχο της βροντής να σε ξυπνήσει και να σου πει πως ναι.."τωρα ειναι η ώρα σου"....."η σωστή ώρα για σένα....."
*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...