Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

"αναφορά ..γιά"

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Για νησι.
Για θαλλασα γενικως.
Για ουζα και μεζεδες.
Για ζαλαδα,για ερωτα,για πονοκεφαλο,για ελληνικο καφε.
Για ερωτησεις χωρις απαντηση,και απαντησεις σε ερωτησεις που δε διατυπωθηκαν ακομα,αλλα που βιαστηκαν να σουλατσαρουν σα μικρουλια μοναχικα συννεφα σ εναν ολογαλαζο ουρανο .
Για το λαλημα του Γκιωνη και της κουκουβαγιας,για καμμια εκατοστη κουκους που σερνουνε με το ζορι μια ανηλικη Ανοιξη στα βρωμικα λημερια της πολης και της παιρνουν τ αυτια, πουλωντας της φυκια για μεταξωτες κορδελες.
Για τη γη που γυρναει και δεν εχει χρονο να σταματησει να διαβασει το συνθημα σε μια κολωνα στα Εξαρχεια"ζω απο περιεργεια να δω το τελος".
Για τους δικους μας ανθρωπους που μας ανεχονται οχι γιατι μας ελεουν αλλα γιατι μας αγαπουν.
Για την "ιστορια που γραφουν οι παρέες" και για οτι καταφερει να σωθει απο την ληθη.
Για τους σπασμενους καθρεπτες που θρυματιστηκαν μαζι με το ειδωλο τους και αντανακλουν τωρα πεταμενοι στα σκουπιδια ,απειροελαχιστα κομματακια ενος αχανους συμπαντος.
Για τις γοητευτικες μερες της αγνοιας που τωρα κρυβονται ταμπουρωμενες πισω απο ονειρα για ανατροπες.
Για οσους περασουν τα μπλοκα της ασφάλειας της υσηχιας και της ταξης των νεκροταφειων.

Αρκετα νομιζω τα συστατικα για ενα καλο,πολυ καλο χιονι......και ακομα περισσοτερα ,για τις μερες μετα τον χειμωνα.Γιατι εμεις.,.. θα μαστε εδω και μετα τον χειμωνα.Για ν απλωσουμε ξανα τις σημαιες μας μεσα στα μελλοντα καλοκαιρια.....
*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...