Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2003

"αναφορά"

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Οπως διπλωνουν τα μικρα πελαγισια κυματα ,και σκανε γλυκα στην πλωρη και στα πλαινα του καραβιου.Οπως ταξιδευει το ματι μεχρι να χαθει ο οριζοντας και μετα να συνεχισει το μυαλο,ενα ταξιδι που ποτε δε τελειωνει. .Οπως καθε λεπτο αφηνουμε πισω γεωγραφικα μηκη και πλατη,οπως στραφταλιζει αυτος ο ηλιος ολη την νερενια επιφανεια.ΕΞαιρετικη μερα ,μεσα στη σιωπηρη της διαυγεια ,αλλιωτικες οι μερες μεσα στη θαλασσα, μακρια απο την ασαφεια της ξηρας και την
αμφιβολη σιγουρια του ατμοσφαιρας.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
Στους 12.Ευχαριστη ψυχρα,απολαυση ο ζεστος καφες στη κοντρα γεφυρα.
ΑΝΕΜΟΙ
βοριαδακι,για ολους,χωρις εξαρσεις,χωρις μεγαλα λογια ,και χωρις το αγχος του αυριο.
ΣΧΟΛΙΑ
1..Δηλωνω δημοσια ερωτευμενος με την αρκουδα.Στα ματια της και στσο βλεμμα της βρηκα νομιζω την κατανοηση και την αγαπη που εψαχνα καιρο.
2.Ολος ο κοσμος ξερει τι ειναι χιονοβροχο.Κανεις δεν ειναι αδαης.Ολοι θα θελανε να ειναι χιονι.Δεν ειναι η πρωτη φορα που ο κοσμος λεει αυτο που θαθελε να βλεπει,και οχι αυτο που πραγματικα βλεπει,χωρις αυτο να σημαινει οτι δε ξερει τι βλεπει.Για μενα μια μερα χιονοβροχου,ειναι μια μερα χιονοβροχου,και οχι μια μερα χιονιου ασχετα με το τι νιφαδες πεφτουνε μεσα και σε τι ποσοστο.
Μια μερα χιονιου ειναι μια μερα χωρις σταλες νερου αναμεσα .Επιστημονικα ειναι διαφορετικα τα πραγματα,αλλα δε θα χαλασουμε και τις καρδιες μας.
3.Καλημερες ,ηρεμες και υσηχες.
4...."Ειναι που ονειρευεται πως φευγει για ταξιδια
πως μπαινει μεσα σε παλιες φωτογραφιες..
ξερει,αν μπορουσε ,θα κανε μια απο τα ιδια
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ Τ ΟΝΕΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΝΟΘΕΙΕΣ??.."

*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...