Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019

Αναφορά 1+1=28

ΑΝΑΦΟΡΑ
 1. Απ την μια πλευρά ,την βορινή,ένας βιετγκόγκ μέσα απο την πυκνή ζούγκλα του,βρίζει τον Θεό.Πολύ άγριο βρισίδι.Κ εντελώς προσωπικό. Λες και ο Θεός ηταν εκει μόλις χτες,είχανε κάνει κάποια συμφωνία και σήμερα ο Θεός δεν τήρησε την υποχρεωση, που είχε αναλάβει  απο την συμφωνία ,και ο Βιετκογκ τώρα ,τον έβριζε και του σερνε ότι μπορει να φανταστεί κανείς.Λογικά δε θα σηκώνει ουτε το τηλέφωνο ο θεός.Παντως ειναι επάνω.Προς τα επάνω.Ο Θεός λέω ειναι προς τα πάνω.Αυτο το κατάλαβα διοτι ,ο βιετκογκ μιλωντας και βριζοντας τον ειχε τα χερια ανοιχτα σε διαταση,το κεφάλι ψηλά και κοιταζε προς τον ουρανό.Αυτο σίγουρο.Ειναι προς τα πανω.Και δεν απαντάει.

+1.Απο την άλλη πλευρά,την Νότια,ενας σκελετωμένος με βαθουλωμένα μάτια, βρίζει έναν καποιον πούστη και μια καποια πουτάνα.Θέλει να τους γαμήσει και τους δυο.Ενναλαξ αλλα και εναν -εναν.Τη μια φορα λεει στον πούστη να έρθει εκει,την αλλη φορά λεει στην  πουτάνα. Για να μαι ,ακριβής ,αυτό συμβαίνει εδω και κανα μήνα.Αυτός ο σκελετωμένος βγαινει στο δρόμο και απευθύνεται στον πούστη και την πουτάνα,που όμως προσωπικα δε τους εχω δει.Αυτός ομως τους βλέπει.Ενίοτε τους βρίζει και τους λεει να πάνε εκει να τους γαμήσει και μέσα απο το σπιτι του.Τους βλέπει κ εκει.Ειναι ενα μυστηριο ζευγάρι αυτος ο πουστης και αυτη η πουτάνα .σίγουρα εχουν αναστατωσει τον σκελετωμένο άνθρωπο.

=28. Ο ουρανός δεν ειναι οτι δεν ήθελε να χει σύννεφα.Ηθελε.Αλλά δεν έβρισκε .Στη αρχή έψαξε παντελόνια ,σακάκια ,παλτά,πουκάμισα,συρτάρια,ντουλάπια,αναποδυγύρισε καναπέδες,ανοιξε βιβλια,ουτε ενα συννεφο πουθενα.Μετά όσο προχωρούσε η μέρα ,έλεγε δε μπορεί καπου  θα βρω.Πηγε στα ουράνια ΑΤΜ εβαλε καρτες ,τίποτα.Παρατησε το σπίτι του,κατέβηκε στη γη ,αρχισε να ψάχνει,στους δρόμους,στους υπονόμους,τελικα βρηκε.Οχι στους δρόμους.Μέσα στο ψυγείο του.28 λεπτά ακριβως. Κ αυτά έδωσε στο ταμείο της Δύσης.Και πέθανε ο σημερινός ουρανός.Καθαρότατος και θεόφτωχος.