Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2001

Η μικρή διαφορά που τη λένε "λολίτα"

 Μπορώ να θυμηθώ ,πολλές φορές που η επίσημη πρόβλεψη δεν πρόβλεψε χιόνια στις πόλεις ,αλλά η πραγματικότητα ήταν κάθε φορά διαφορετική.Εκ των υστέρων,αναλυόταν εκείνη η μικρή διαφοροποίηση  στις συνθήκες που επέτρεπε να γίνει ότι γινόταν ,κάτι που πάντα χαρακτηρίζει τον καιρό και κάνει τρομερά δύσκολη υπόθεση την προβλεψή του αλλά και του προσθέτει κ αυτό που λέγεται "μαγεία" .Ειδικά στην πρωτεύουσα ,σπάνιες και μετρημένες στα δάχτυλα ,είναι οι επίσημες προβλέψεις που μιλούσαν για για χιονόπτωση μέσα στην πόλη.Το πολύ -πολύ την τοποθετούσαν στα βόρεια προάστεια και αυτό,με μικρές πιθανότητες,αλλά ξημέρωνε μια κατάλευκη μέρα,με εντελώς διαφοροποιημένες θερμοκρασίες.Φυσικά συνέβαινε και το αντίθετο ,δλδ πρόβλεψη για χιόνι,αλλά στο τέλος μόνο το καζίνο στην Πάρνηθα ,"έβλεπε" κάποιες νιφάδες .Και εκεί συνέβαινε μια μικρή δαφοροποίηση την τελευταία στιγμή.ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ μιλάω,αυτή που ακριβώς θα ΚΡΙΝΕΙ τι θα γίνει και πόσο έντονα ή όχι τις επόμενες ώρες.

Και επειδή,αυτή η διαφορά είναι μικρή,είναι "ναζιάρα" ,είναι απρόβλεπτη,είναι αυθάδης,και σε ξεσηκώνει γενικώς..όταν βαζει το χεράκι της...θα την ονομάσω ...ΛΟΛΙΤΑ!!

 *nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...