Δευτέρα 17 Μαρτίου 2003

"αναφορά"

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Ξερναει απο το βραδυ ενας ανεμος "λυσσα κακια", και φτυνει σκληρα και μυτερα αγκαθια ψιλης βροχης,γλάστρες,δεντρα, ξυλα,κακιες,απωθημενα,ξεχασμενες υποσχεσεις,αχωνευτα ονειρα,ναυλον,κεραιες,κουτια,τα παντα..οτι βρισκει στη κοιλια του χτηνους που δεν ειναι στεριωμενο καλα,που δε φυλαχτηκε ,που δε προστατευτηκε.. Το ιδιο το χτηνος μεταξυ τυριου και αχλαδιου,συζηταει το θεμα με επιστημονικο ενδιαφερον,πισω απο μεγαλες τζαμαριες,που τις
πιτσιλαει η βροχη,και ενω φιγουρες αστεγων,και ρακενδυτων,ιπτανται εξωθεν της
τζαμαριας καθολη τη διαρκεια της συζητησεως. Του μηνος Μαρτιου -λοιπον-του πρωτου της Ανοιξεως μηνος,που μεχρι να απογαλακτιστει θα μας φτυνει σαλια ,γαλατα,και μεις θα τον αγαπαμε,γιατι απλα δε μπορουμε να τον δαγκωσουμε με την ιδια λύσα που το κανει αυτος.
(Μαιμου..θα στο ξαναπω.Καθε φορα που θα μιλαω,δε θα ξυνεις το κεφαλι, δε θα βουλωνεις το στομα σου,και δε θα σκεπαζεις τ αυτια σου..αμα θες να παμε στην Αφρικη ...αμα δε θες..συνεχισε να κοροιδευεις...)
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
6C..Συγκινηθηκε τελικα.Πιστη και η θερμοκρασια στη θεωρια του γραμματοσημου,με τοσο φτυσιμο απο τον ανεμο,τι θακανε?...θα συγκινιοτανε τελικα.Ωραιος κοσμος..
ΑΝΕΜΟΙ
Παιδια,,να τα λεμε ..ε?μη σας χασουμε και μελαγχολησουμε ξαφνικα..
ΣΧΟΛΙΑ
1Μια σκεψη μονο,για ολους αυτους που αντιμετωπιζουν προβληματα, που επιδεινωνονται δραματικα μετις παναθλιες καιρικες συνθηκες που επικρατουν.Να κανουν ενα κουραγιο,και να πιστεψουν οτι θα ερθουν και καλυτερες μερες..Τιποτα αλλο.
*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...