Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2004

"αναφορά"

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Κωδικος "υγρασια".Λες την λεξη και περνας αψαχτος,απ τα τελωνεια της νυχτας.Σε κοιταει ανεκφραστη και απορεις που διαολο βρισκει τοσα δακρυα αυτο το θυληκο. - "Να μ αγαπας" σου λεει,"γιαυτο που ειμαι".Να μη με ντυνεις οπως θες εσυ,να μη με βαφεις οπως θες εσυ,να μη θες να μουν αλλη απ αυτη που ειμαι.
Πως να τις ξεφυγεις και πως να δικαιολογηθεις...
-Θα θελα να σουν βροχη,θα θελα να σουν χιονι,θα θελα να σουν ακομα και παγος.Ομως δεν εισαι παρα μια φτηνιαρικη υγρασια που αγαπας τα κοκκαλα μου,και οτι στεγνο εχει μεινει μεσα στο μυαλο μου.Κλαις απο συνηθεια,το χεις επαγγελμα να κλαις,και παντα με τουμπαρεις.Μετα απο
καθε νυχτα μαζι σου,την αλλη μερα ειμαι πιο αδειος απο ποτε.Να μην εσωνα να σε ξανανταμωνα.Κ ομως ειμαι καθε βραδυ εδω.Τελικα εγω εχω το προβλημα και οχι εσυ. -Τιποτα ,δε καταλαβες ,..τοσα χρονια και τιποτα δε καταλαβες..
Τελη Νοεμβρη.Η Αθηνα ανεβαζει αστερια χριστουγεννιατικα στους δρομους,και κατω απο την θολουρα ,την ομιχλη,και την πνιχτη υγρασια,περιποιειται τις πληγες της καθε μερας της...Μ αρεσει η ατακα των γνωστων και φιλων που βρισκεις μετα απο καιρο.
-"Και να βρεθουμε ρε.Μη χαθουμε......"
Και παντα σαν συμπηρωμα η υπογεια μου σκεψη που ποτε δε βγηκε,σαν απαντηση στην παραπανω ατακα.
"Οχι..καλυτερα να μη βρεθουμε.Να σε βλεπω λιγο ,για να σ αγαπω και να μου λειπεις πιο πολυ.."
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
18 περιπου
ΑΝΕΜΟΙ
Περιπου και αυτοι,αλλα μες το κολπο παντα.
*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...