Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2007

"αναφορά χαπιών"

KATAΣΤΑΣΗ
"Υποφέρω ,υποφέρεις,δε σε ξέρω δε με ξέρεις".Αυτη ειναι η κατάσταση.Καλές οι βροχές ,καλύτερα όμως που δε βρέχει.Κακα τα νέα απο το Meteo office,καλες όμως οι προοπτικες.Ευτυχώς που θα βρέξει στα Δυτικά,δυστηχώς όμως άμα βρέξει πολυ στα νοτιοδυτικα.Κρίμα για τη διψασμένη γη,κανένα έλεος όμως για τους διψασμένους ανθρωπους.Ακραίο το καλοκαίρι που πέρασε,φυσιολογικό όμως το φθινόπωρο που ήρθε.Λάθος οι άλλες εκτιμήσεις για την ανομβρία,σωστή όμως η δικιά μας.Ο κλέψας του κλέψαντος,και ο εγωισμός του παραλόγου.Πάγκοι γεμάτοι ανέμους,πανέρια γεμάτα ελπίδες,καλάθια γεμάτα σύνεφα,μοντέλα σε κρίση κλιμακτηρίου.Πίσω οστρογότθοι και βησιγότθοι.Ουγκ...Iερόδουλη   εποχή,ξεπουλιέται στα πεζοδρόμια για μια τιμή κατω των 20c και στα σαλόνια για κάτι παραπάνω απο 2,5 mm.
Δε πάμε πολύ μακριά έτσι.Ω,ναι.........δε πάμε καθόλου πολύ μακριά...."Tα νεύρα μου,τα χάπια μου κ ένα ταξί να φύγω....."
*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...