Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

"αναφορά cut"

Κατι συννεφα χτες βράδυ ακούσανε λάθος κάλεσμα για συγκέντρωση και βγήκανε με τα πανό στις λεωφόρους του ουρανού.Ευτυχως για όλους το αιμα απο τα συννεφα δεν φαινεται τη νυχτα.
Η αποτυχημενη διαδήλωση διαλύθηκε με τη βια .Ο νομος του καλοκαιριου προσταζει με το ζορι ανεφελα βράδυα και ημερες ,ο νομος επιβαλει με καθε μεσο την ευτυχια και το λαμπερο χαμογελο της καθε σικατης και της καθε Trendy οικονομικα και οικολογικα πετυχημενης παραλιας. Ολη νυχτα ενας βοριας χωροφυλακας φρεσκαριζε τις φοράδες στ αλώνι και με το ξημερωμα μονο οι σκύλοι μόνο δε μασησανε και πιάσανε πάλι τα πόστα στις σκιερές καβάντζες τους,κατω απο αμαξια,σε εισοδους πολυκατοικιων,με τις τεραστιες μουσουδες τους να χλευαζουν το δημοψηφισμα για τον εκδημοκρατισμο μεσω βορια της καλοκαιρινης χουντας.Tιγκα στη συγκινηση οι φοραδες δεν αντεξανε και ξημερωσε μια Παρασκευη μες τα σκατα της ευτυχισμενης καιρικης ανυπαρξιας που μονο ο βοριας του καλοκαιριου ξερει να χαριζει.Cut.

Το ανωθεν πακετο παραδοθηκε μαζι extra ανακοινωση για μεγαλη πιθανοτητα εκδηλωσης φωτιας σαν διαφημιστικο στις σελιδες του τυπου.Εκεινου του ιδιου τυπου με το παραξενο καπελο και το λευκο ατσαλακωτο καλοκαιρινο κοστουμι με τα μαυρα γυαλια και τα κατασπρα δοντια με το περισευμα αδαμαντινης που χτυπαει ευγενικα τις πορτες με τα κλειστα παραθυρα.Εκει που ζουν τα παρασιτα ,οι τυποι που γκρινιαζουν με το παραμικρο για το παραμικρο,που τα ρουχα τους αναδυουν μυρουδιες φορμολης και καπνου.Cut.

Μουσικες Hip hop απο τα δυτικα προαστεια και μπλεγμενες ιστοριες ερωτα και βιας ανακατες με κλαματα απο μωρα,και βρισιδια που ακουγονται πιο δυνατα απο τα κελαηδισματα των  καναρινιων.Cut.

To μεσημερι μπαγλαρωσανε καποιον.Ισυχριζοτανε οτι ειδε μια παρεα αγγέλους να πινουν ουζα στη Πειραικη.Ριχνανε ψαροκοκαλα σε αδεσποτες γατες και πεταγανε τ αποτσιγαρα τους στα νερα που μυριζανε πετρελαιο και φυκια.Cut.

Το βραδυ επεσε μεγαλη σιωπη.Ακουγοταν μονο το δελτιου καιρου και το πενθιμο κραξιμο της κουκουβαγιας . cut and end.
*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...