Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Mανάβης καιρός..

Aυτο το βιντεο ειναι ο καρπος της σημερινής μερας ,ετσι οπως αυτη ειδωθηκε,σχολιαστηκε και επενδυθηκε απο το "μπαλκονι της Ερυθραιας". .Πολλα για καποιον που δεν ειχε καταιγιδα .Ομως .....αυτο ειναι.Ο καλλιτεχνης αυτο δημιουργησε και οποιος εχει την ορεξη το βλεπει.
Το βιντεο ξεκιναει με τις καλυτερες προθεσεις και καταληγει με τον χειροτερο τροπο.Ο τυπος εχει τη διαθεση να περιγραψει τα διαδραματιζομενα απο το μαπλκονι του,πραγμα και που πραττει με συνεπεια.Η καταιγις ολο κ πλησιαζει,αλλα ο ουρανος απο πανω του αλλλα λεει.Στη πορεια,συμβαινουν διαφορα απροοποτα οπως το σπασιμο τζαμιου μιας πορτας λογω αερα,περνανε πλανοδιοι παλιατζηδες,περνανε πουλια,ακομα και ψιχαλες περνανε.Ολα περνανε και η καταιγιδα δε περναει απο πανω του,ετσι καθεται κ αναρωτιεται βλεποντας τα video frame με τους καμμια 30 αρια κεραυνους που ψαρεψε(εκει προς το τελος του βιντεο) ...τελικα..αυτη η καταιγιδα ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ εχει παει?? Για να φιλοσοφησει στο τελος ..ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ,με τη βοηθεια ενος επισης πλανοδιου μαναβη ο οποιος εδωσε κ τον τιτλο στο βιντεο.






Μερικά Video frames..:








*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...