Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Mια μέρα

Η μερα σηκωθηκε ζεστη κ χωρις αερα.
1.Φορας τις μποτες σου αυτες με το σιδερενιο περιβλημα στη μυτη,στηνεις το θερμομετρο στα 2 μετρα και το κανεις λαμπογυαλο.Θερμοκρασια τελος.Nταβαντζηδες να σου υπαγορευουν πως πρεπει να νιωθεις δε ηθελες ποτε.
2.Μπαινεις στο χωρις ac αμαξι με τα ακριβοτερα τελη κυκλοφοριας ever.Οδηγεις στους ηρεμους δρομους του λεκανοπεδιου παρεα με τους νταλικιερηδες που σε προσπερνανε ολοι πατωντας γκαζια τρελλα.Τους ευχεσαι καλο δροο να εχουν κ αυτοι σε κερνανε μαυρο καυσαεριο.Πιο μαυρο απο το δικο σου..
3.Παιρνεις τον ηλεκτρικο που δεν εχει ac.ΛΟΙΩΝΕΙΣ πιο πολυ απο αμαξι.Ιδρωτας μιλαμε οχι αστεια.Κομποι χοντροι ιδρωτα.Ο ανεμος καυτος.Μυρουδια ιδρωτιλας καθε εθνικοτητας και μερικοι στρατιωτικοι με μασκες για τη γριπη.Προσεχουν για να εχουν μαλλον.
4.ΙNternet.Αριθμοι.Κ αλλοι αριθμοι.0-1.1-0-0-1΄-1-0.Βριζεις οτι κινειται εκει μεσα.Αδικος κοπος.Το σαλιο σου χαλας.Νερο παγωμενο.Extra παγακια.K aλλος καφες.Κ αλλες παραλιες εικονικες,κ αλλες ειδησεις.Κ αλλα νεα.Η ταχτητα των πληροφοριων σε προσπερναει .Δεν υπαρχεις .Μετα απο μιση ωρα στο δικτυο δεν υπαρχεις.
5.Επιστροφη.Καποιος πεταξε το τσιγαρο.Τα ξεραμενα φυτα στο διαζωμα της Εθνικης παιρνουν φωτια.Πυροσβεστικη.Η ξανθια με το κινητο στο τερατωδες 4χ4 των 5000 κυβικων αγανακτει μεσα απο τα φιμε τζαμια.Θα χει δροσια.Εσυ που δεν εχεις ac σκεφτεσαι ποσο θερμοκρασια πρεπει να ρουφας.Πρεπει να ναι πανω απο 50 c.Δεν υπαρχεις.Απλα δε υπαρχεις.
6.Μετα το φαι ,κοκα κολα.Με παγακια.Ο ανεμος καυτος ερχεται μεσα απο τα πευκα.Λιωνεις ξανα.Απογευμα.Βολτα για αναγκαια ψωνια μαζι με τα ψωνια.Δρομοι ανετοι στρωμενοι καρτ ποσταλ απο τη Μυκονο .Ποσο θερμοκρασια εχεις?Επιστροφη ξανα.
7.Τα γυαλια του θερμομετρου στη βεραντα.Ηταν μια μερα καυσωνα η σημερινη?Οι ειδικοι τι λενε?
8.Αυριο εχει πανσεληνο.
*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...