Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Μια μέρα,που γυρίζει ,γυρίζει γυρίζει....πανω απο τα κεφάλια σας...

                         

Σ όλους τους διαχειριστές των πολυκατοικιών στα Εξάρχεια ,που κλείδωναν τις πόρτες για να μη μπουν μέσα  οι κυνηγημενοι φοιτητες.Σε ολους αυτους στην επαρχία- κ οχι μονο- που δηλωναν ανοιχτά οτι με Παπαδοπουλο περνανε μια χαρα.Σε ολους αυτους που σιωπαίνανε νίπτοντας τας χείρας τους .Σ ολους οσους αφήσανε μόνα τους τα παιδιά στο Πολυτεχνείο το βράδυ τις 16ης.Σ όλους αυτούς που μετά το Πολυτεχνείο κ τη Χουντα ,εμφανίστηκαν πιο αριστεροι απο τους αριστερους,πιο δημοκρατες απο τους δημοκρατες..... Σ ολους αυτούς που κάνουν γαργάρα οτι η εξέργεση του Πολυτεχνειου δεν ηταν απόφαση απο ένα κομματικό γραφείο. Σ ολους αυτους που και σημερα λενε οτι δεν σκοτώθηκε κανεις στο Πολυτεχνείο. Σ ολους αυτους που βαζουνε με το ζορι το Πολυτεχνειο σε μια γυάλα και αρνουνται να παραδεχτουν τι σημαινε και τι σημαινει  πραγματικα αυτό.
Σ αυτη τη σιωπηρη πλειοψηφία που ακομα και σημερα κανει γαργαρα τα εγκληματα του κρατους ,σιωπαινει μπροστα στην βία,βγάζει τον σκασμό μπροστα στην κοινωνική αδικία ,μπροστα στον φασισμο του μεγάλου κεφαλαίου ,μπροστά στη  εξαθλίωση των φτωχών  στρωματων του λαού.Σ ολους αυτούς που τρέμουν μη χασουν οτι έχουν γιατι οτι εχουν σ αυτην τη ζωή ειναι μόνο υλικά αγαθά.
Σ όλους αυτούς που εξαργυρώσανε την όποια συμμετοχή τους στο Πολυτεχνείο με θέσεις εξουσίας .......
Να πουμε ξανά  και ξανά.....

Ενα Πολυτεχνείο πάραμονεύει πάντα να εκραγεί μέσα στις ζωές τους.Ενα πολυτεχνείο που δε χρειάζεται την αδειά τους να υπάρξει.Ενα Πολυτεχνείο εφιάλτης για την υχησία τους.Που δε βολευεται, δεν συνθηκολογεί και  που δε θα δηλώσει απο πριν πότε θα εκραγεί.
'Ενας Νοέμβρης θα αλλάζει ονόματα και θα ναι πάντα ένα αγκάθι στη ζωή τους.Και οτι και να κάνουνε πάντα θα το βρίσκουνε στη πατούσα τους.Σ ολους αυτους να πουμε ξανά
.Κοιμηθείτε ανύσηχοι....

                  
*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...