Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

"αναφορά Κ.Δευτέρας 2010"

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Ευτυχως η Κ.Δευτερα τέλειωσε.Ηταν δε τόσο καθαρή που η χοληστερίνη δεν μπορούσε να περπατήσει.Γλυστραγε.....στο γυαλιισμένο παρκέ του θόλου,έκανε σλάλομ στις λεωφόρους και στους κάμπους της Αθήνας και έσκαγε με πάταγο στα στομάχια εκατομμυρίων  πιστών.Συμμαχος των πιστών,στη μάχη με τη χοληστερίνη  ο καιρός που μυρίζει θάλασσα,ουζάκι,αεράκι Ανοιξιάτικο,ολα κερασμένα απο τις δυνάμεις ατμοσφαιρικής κατοχής .
                                 
 Από αύριο ο αγώνας θα ενταθεί και οι περισσότεροι αναμένεται να πάρουν περισσότερα κιλά απ όσα είχαν  πριν την Σαρακοστή.Ευτυχώς μια ψιχάλα χτες το βράδυ δε φόβισε κανέναν,και τα 0,5 χιλιοστά που πέσανε χωρίς να ξέρουν το γιατι,στο πεδίο μαχων της Ν.Ερυθραίας ,ολα συνελήφθησαν και αυτή τη στιγμη  ειναι στο αυτόφωτο  γονυπετή ,ζητωντας έλεος και συγχώρεση..Ετσι σήμερα οι αετοί πέταγαν σ εναν καθαρό οουρανό,εκτός απο αυτοπν εδω που στο τέλος της μέρας εθεάθη να σουλατσαρει  σε συννεφιασμενο  φόντο:

   H μέρα "ολοκλήρωσε"  και δε το κατάλαβε όπως και η χτεσινη οπως και η προχτεσινη οπως και η παραπροχτεσινη.Το μονο που αλλάζει κάθε βράδυ ειναι τα οικονομικα μέτρα στα δελτία ειδήσεων.Πάντα συνεχως επιδεινούμενα. Εκεί ναι.Η κακοκαιρία είναι εκεί.Πουθενά αλλού δεν αλλάζει τπτ.Τα δε ,νέα για την κακοκαιρία στις αλλες περιοχες της Ελλάδας ,ακούγονται οπως θα ακουγόνταν τα νέα για τον καιρό σε άλλον πλανήτη.

                    
  Αντε στο καλο κ αυτη η Κ.Δευτερα.Παρ ολα αυτά ,εγω δε ξερω αν ειμαι εκτος κλίματος,αλλά πεθυμησε η ψυχή μου κάτι πραγματικά "βρώμικο".....
                
 *nNoe*
*F.K.P*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...