Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

"αναφορά νυχτερινός ύπνος"



ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Οι επιπτωσεις απο την μη ύπαρξη χειμώνα κυριως στα Ανατολικα και Νοτια και πιο ειδικα μεσα στις μεγαλες πόλεις,απο δω κ περα αρχίζουν και εκρυγνηνται σαν βραδυφλεγείς βόμβες.Το "κακο" δεν έγινε αντιληπτό όταν συνέβη.Γίνεται και θα γίνει όλο και πιο πολύ  αντιληπτο όσο περνάει ο καιρός. Πολύ απλά γιατι θα λέιπουν οι χειμωνιάτικες ανάσες-εφόδια.Ούτε βιολογικά το σώμα μας μπήκε ποτε στην χειμερινή κατάσταση  ουτε ψυχολογικά πήραμε ανάσες τέτοιες που μας ειναι απαραίτητες για να βγάλουμε το μακρύ Ελληνικο καλοκαίρι μας. Αυτό είναι που πονάει και αυτό ειναι που θα πονέσει πιο πολύ στο μέλλον σε βάθος.Ειναι σαν τον ανθρωπο που ξενύχτησε,που δεν κοιμήθηκε,και που οταν ανέτελιε ο ήλιος έπρεπε να συνεχίσει κανονικά την ημέρα του.Πως θα τη συνεχίζει?Ολοι εχουμε παρομοιες εμπειρίες.Κακόκεφος,με ατονίες,με σερι καφέδες τονωτικες ενεσεις προκειμνου  να στυλωθεί,με αφηρημάδα,με..με..με.

Δεν ειναι οτι δεν χιόνισε.Οχι.Ειναι οτι δεν έκαμε κρύο.Ειναι οτι τους πρωτους μας καφεδες τους ηπιαμε εξω απο τον Δεκέμβρη ακόμα,τα πρωτα μας ποτα τα ηπιαμε σε εξωτερικο χωρο παραμονες Πρωτοχρονιάς,τα αηδόνια τ ακουσαμε απο τ Γενάρη,τα κουνούπια μας τσιμπουσαν ολο το χειμωνα,η σκόνη οπως και περυσι ηταν εδω,στρεσαροντας μας μ εναν πολυ πανούργο τρόπο εξαντλωντας την ενέργεια μας  και πνιγοντας μας σνεχεια.Αυτο ειναι το θέμα.

Οσο για τη συνέχεια,ενα θα πω ,οπως το νοιωθω.Ο νυχτερινος ύπνος λένε δεν αναπληρώνεται με τπτ και δε συγκρίνεται με τπτ.Ακομα και αν εχουμε σε καποιο αμμεσο μελλον, ενα δροσερο καλοκαιρι,η κατάσταση δε θ αλλαξει ριζικα.Ουτως η αλλως ο ορισμός "δροσερο" καλοκαιρι μεσα στα αστικα κεντρα του Νοτου ειναι μια μάλλον σχετικη έννοια.Οπως λοιπόν ο νυχτερινος υπνος δεν αναπληρωνεται με τπτ ,ετσι και ενας χαμενος χειμωνας δεν αναπληρωνεται με τπτ.

Ευχομαι βιαια καιρικα  φαινομενα.

Ο ουρανός της Μ.Τετάρτης σ ενα καταθλιπτικό Ανοιξιάτικο Μεγαλοβδομαδιάτικο μοτίβο.

                          

 ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΠΤ -ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΠΤ-ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ TA ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ
*nNoe*
*F.K.P*
 

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...