Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Σύννεφα σε επαναστατική γυμναστική

Ζωηρά σύννεφα μετα το μεσημέρι κυρίως στα βόρεια του νομου...ειπαν να κανουν μετα το μεσημερι διαδηλωση εναντια στην ανομβρία.Μαζευτηκαν σκορπισανε,φωναξανε κανα δυο συνθηματα,και πηγανε σπιτια τους.Ολα καλα,μονο που ετσι δεν αλλαζει τπτ απολυτως.

                
                          
                         
                        *nNoe*
                       *F.K.P*

"αναφορά απο το μέλλον"

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
'Ηταν απο εκείνες τις βροντές που κάνουν το στερνο να τρέμει .Απο κείνες τις βροντές που ψάχνουν να βρούν την καρδιά κ αυτή κρύβεται φοβισμένη σα να την κάλεσε ο ίδιος ο δημιουργός της.
Ηταν ενας καθάριος ουρανός που φοβήθηκε την αστραπή και δεν είχε ούτε ένα σύννεφο να καταδώσει σαν ένοχο.
Ήταν μια Άνοιξη ,επαναστάτισσα ,που κατέβαινε κάθε μέρα στη διαδήλωση με χρώματα κλεισμένα σε μπουκάλια με ευφλεκτο αγιασμό.
'Ηταν μια μέρα απεργίας στον πύργο της Βαβέλ με μοναδικό αίτημα να μπορέσουν να συνεννοηθούνε μεταξύ τους ακόμα και αν αυτό σήμαινε ότι θα μένανε χωρίς δουλειά,μιας και η κούραση απο τη μη συνεννοήση ηταν μεγαλύτερη απο τη κούραση πάνω στις σκαλωσιές.
Ήταν μια μέρα αλλοιώτικης σιωπής ,ποτισμένης αγωνία και αδρεναλίνη,που άφηνε στο στόμα μια πλούσια γεύση χαρμολύπης ,ενω στο τέλος στη άκρη της γλώσσας έμενε ενα χαρακτηριστικό μούδιασμα ,σαν ενοχή απο κάτι που δεν φανέρωσε τ ονομά του.
'Ηταν μια μέρα απο το μέλλον .....
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
M.I.L.F
ΑΝΕΜΟΙ
Του Kλώτσου και του Μπάτσου.
ΣΧΟΛΙΟ:
1.ΑKOMA KAI AN KAΠOIOI ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟΔΕΚΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΙΤΛΟ ΤΙΜΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩς ΘΑ ΘΕΛΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.
*nNoe*
*F.K.P*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...