Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

"αναφορά πονοκεφαλοσύννεφα"

KATΑΣΤΑΣΗ
Καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια,εγω καταιγίδα με 7 κεραυνούς στο κεφάλι παρήγγειλα παρήγγειλα,τπτ ο καιρός.Λάχανα έφερε και παραπούλια.Λαχανίδες με ολίγον απο σπανακόρυζο κ κουνουπιδι.Ετσι ηταν χτες ο ουρανος,γεμάτος λαχανοσύννεφα σε στυλ κουνουπιδίσιο,έτσι ειναι και σήμερα με τριμμένο βόρειο ρέυμα για νοστιμιά.Καιρός κατοχής και χούντας,.οπερ σημαίνει δίαιτα ,νηστεία και προσευχή.Α πάιζει και μουρουνέλαιο,που ναι και θρεπτικό για τις δύσκολες της ζέστης ώρες.
    Εναν πονοκέφαλο σύννεφα έχει έξω η μέρα       σήμερα.Μαυρα,ασπρα.γκρίζα,λευκόγκριζα,μαυρόγκριζα,σύνεφα σε σχήμα Ponstant,σε σχήμα depon,σε σχήμα κλύσματος,σε στυλ "ήρθα,με φώναξε κανείς"..; "μπορω και χωρίς τα γυαλιά μου" "καθρέπτη καθρεπτάκι μου ποιο ειναι το πιο καταπληκτικότερο σύννεφο"? και άλλα τέτοια όλα σταχυολογημένα απο επικά έργα της Αρλεκιν μυθολογίας.

Πάρε κόσμε (οι εκόνες ειναι απο τις 09:20 -09:45)
                   
                                        

                                
Και το απόγευμα με τη δύση :

                   
                                   
                        
AΝΕΜΟΙ: 
Mε λένε Βόρειο ρεύμα.Είχα μια δουλειά εδώ τον χειμώνα,αλλά το ξέχασα.Αργηησαααααα??????Μήπως ενοχλω??? Μήπως κάνω χαλάστρα"? Περιμένατε κανέναν?

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ:
Kαι αυτη ,μέσα στους όρους του μνημονίου του ΔΝΤ  ήτανε.Δωράκι .18 άρα για γέρους .Χράτσα χρούτσα,χράτσα χρούτσα.Μη βάζετε χέρι στα Viagra λέμε.Τι θα απογίνουν οι συναξιούχοι???? Πως θα πανε διακοπες στη Καραιβική με την 18 αρα?οεο..ε οεο??     

ΣΧΟΛΙΑ:
1.Λαγουβάρδε αγαπημένε μου,μην ασχολείσαι άλλον πλέον με τον Noe.Δεν σε πάει.Δεν το χεις.Ο τύπος ειναι γκαντεμόσαυρα.Θα στο κλεισει το μαγαζί...εγω για καλό σου στο λέω..
2.Ενας ,δε βρέθηκε ενας χτες, να πετάξει ενα γαμο-στουπί βενζίνη στις αναπτύξεις ??Ακομα θα καιγόνταν ο τόπος. Μας έφαγαν οι υποκλίσεις στο μεγαλείο του καιρού..(μεγαλεία...My ass......)
3.Ειμασταν λέει στο κέντρο του χαμηλού ,γιαυτο δεν ειχαμε καταιγίδες?Ετσι καπου διάβασα έγραψε ο Γκίκας .Ωραια.Ωραίο παιχνίδι αυτο με το γυρω γυρω όλοι στη μέση ο Μανώλης.Nα σας πω?Δε παιζουμε άλλο παιχνίδι τώρα?Ξέρω γω...να πάιξουμε ...χμμμ... τον "γιατρο?"??? ε?? λεω ,μια ιδέα...
*nNoe*
*F.K.P*.
            

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...