Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΚΑΥΣΩΝΑΣ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ..

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ

Καύσωνας είναι συνήθως 2 στρογγυλά οπίσθια μιας καλίγραμμης τυπισσας χωρίς _προσέξτε ,εχει σημασία ...ΧΩΡΙΣ-κυταρρίτιδα.
πχ    :(φωτο απο εφν.Απογευματινη, http://www.apogevmatini.gr/?p=82068)
                                  
Καύσωνας είναι τα μούσκουλα ,οι κοιλιακοί φέτες ,και οι ρακέτες .
Κάυσωνας είναι γαλάζιες παραλίες με λευκές ξαπλώστρες ,παγωμένες μπύρες,και διαιτητικά παγωτά.
Καύσωνας είναι οι συμβουλές του υπουργείου  στους ηλικιωμένους να παραμένουν σπίτια τους,οι ευπαθείς ομάδες να προσέχουν το κεφάλι τους,εκτος απο τα πορτοφόλια τους.Γιαυτα τα τελευταία φροντίζουν άλλα υπουργεία.
Καύσωνας είναι μια ατέλειωτη λίστα απο τετριμμένες συμβουλές ,τετριμμένες φράσεις καρμπον,που θα παραμείνουν ίδιες ακόμα και αν η θερμοκρασία φτάσει στους 60 βαθμους.
Καυσωνας ,ειναι οι νεαροι δημοσιογράφοι που εκτελώντας διαταγές των προισταμένων τους κυκλοφορούν όπως οι τρομοκράτες με ένα θερμόμετρο στο ένα χέρι και το μικρόφωνο στο αλλο χέρι.Οι τρομοκράτες έχουν καλάσνικωφ,αυτοί έχουν θερμομετρα και μικρόφωνα .Το ίδιο ακριβώς με τη διαφορά οτι οι πρώτοι ενίοτε συλαμβάνονται,οι δεύτεροι ποτέ.


ΕΙΔΗ ΚΑΥΣΩΝΑ

1.ΜΙΝΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ
Ο  μίνι καύσωνας ειναι ενας καύσωνας τρανς.Φοράει φούστα μίνι και φαίνονται τα αξυριστα πόδια του.Μπορεί και να σε ξεγελάσει,αλλα οταν ανοιγει το στόμα του  ακούγεται μια αγριοφωνάρα του στυλ.." που σαι μωρη,να μου φτιάξεις ενα φραπε γμ το φελεκι μου μέσα?"
Εκεί το όνειρο τελειώνει .Το όνειρο του τυπου που κάποτε τον ανακάλυψε και τον ανάδειξε και κάποιοι το βρήκαν εύστοχο!!!.Εξακολουθει ομως να συντηρεί περίεργες φαντασιωσεις της ηλεκτρονικής και έντυπης δημοσιογραφίζουσας πένας.

2.ΕΞΠΡΕΣ ΚΑΥΣΩΝΑΣ
Είναι ο καυσωνας που πινει espresso στο Σύνταγμα,φοράει λευκό λινό κοστούμι ,φοράει κόκκινα γυαλιά και τρώει μεσημέρι και βράδυ γιαούρτια με βελούδινη υφή.Αποκλειστικά με βελούδινη υφή.Αγαπημένη του ταινία "ΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ "και στο καπακι βλεπει και καμια τσόντα που και που,του στυλ "express service in one night stand".Λίγος γενικά και γρήγορος.Σε ''εκδοση ποτου(υπάρχει και έτσι) πινεται  σε σφηνάκια σε  μάλλον άτονα και βαριεστημένα δημοσιγραφικα meetings πριν βγει το κετρικο δελτιο ειδησεων.

3.ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
Ο Ρωχαμης του καιρου.Η 17Ν του καιρικου παρακράτους.Οι ασσύληπτοι Πυρηνες Της Φωτιας.Το ρεπορταζ απαιτεί απο Σόμπολο και πάνω,με απευθειας πληροφόρηση απο τα κεντρικά της Μετεο-ασφάλειας.Αντρας με τα όλα του.Συνήθως κυκλοφορεί με datsun και πουλαει καρπουζια,πεπόνια,και χωμα για βουκαμβίλιες.Ολα αυτά εν είδη παραλλαγής.Στη πραγματικότητα πρόκειτε για έναν στυγνό δολοφόνο με μελαμψα χαρακτηριστικα,μάλλον Αραβα ,μαλλον AL QUEIDA .Tα χει με την ΔΕΗ.Μαζι ειναι Bony και Kleid.Ο τρομος του συνταξιούχου,και των ευπαθων ομάδων.Νεκρόφιλος κατά βάση.Κάποιοι τον γουστάρουν.Ποιο πολυ απ ολους τα ΜΜΕ,τα κοράκια,οι γύπες,τα τσακάλια
και οι ύαινες.Οταν "τελειώνει" η φράση που ακούγεται απόλους ειναι μια σταθερή και διαχρονικη φράση."Ανασα δροσιάς..."(σημάδι του πόσο καραγούσταραν).
Μετα ακολουθουν διαφημίσεις Τραπεζων και τσιχλων με γευση μεντας.

ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ.
Δεν ειναι οι εργαζομενοι που στριμωχνονται σαν τις σαρδελες στα ΜΜΜ .Δεν ειναι ο ιδρωτας στη μάπα απο τη μασχάλη του δίπλα.Δεν ειναι οι εργαζομενοι που δουλευουν κάτω απο τον ήλιο,ειτε περπατωντας,είτε δουλεουντας χειρονακτικά.Δεν ειναι το νέφος ,τα μικροσωματίδια.Δεν ειναι η θερμοκρασια μεσα στα σπίτια κλουβιά του κέντρου.Δεν ειναι τα μπετά και οι τοπικες εξωφρενικες θεμροκρασίες. Ολα αυτά δεν είναι.Δεν ειναι οι αυπνίες τη νύχτα,οι νευρώσεις σε μια πόλη αντιανθρώπινη,δεν είναι η καθημερινότητα που δεν παιζει στα δελτία ειδήσεων.
Δεν είναι  οι 35 και οι 36 βαθμοι,ουτε καν οι 37 και εν μερει ουτε και οι 38.Δεν είναι οι μη ευπαθείς ομαδες πληθυσμου.Οι ομαδες HIGHLADER  που κατακλύζουν τη πολη με το σφριγος ,τη δροσιά τους και την γαμοεμμονή τους να ζουν αιωνια βαζοντας φωτια στο ασφαλιστικο μας συστημα πχ
δεν ειναι.Oχι  δεν ειναι.Αυτές οι ομάδες κανονικά θέλανε και ένα φουρνισμα τυπου Αουσβιτς ετσι για δινουν τον ρυθμο στη γαλέρα,αλλά έχε χάρη.
Οποτε ακουτε αυτες τις ομαδες να μιλάνε για καύσωνα,αμέσως τηλέφωνο στην Μετεο-Αντιτρομοκρατική.Γενικα επειδη ετο θεμα του τι δεν ειναι καυσωνας ειναι πιο μεγαλο απο το τι ειναι καυσωνας,να ξερετε μια γενικη αρχη.

ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ .Οκ? αιντε....βαρεθηκα να γραφω.
*nNoe*
*F.K.P*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...