Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Σύννεφα νύχτα και φεγγάρι(βίντεο)

Τα σύννεφα "τρέχουν" καλύπτουν το φεγγάρι και προχωρουν σπρωγμένα απο το δυνατό ανεμο.Εικόνες μέσα απο τα δασάκια του Μορτερου στη Νέα Ερυθραια τη νυχτα της 23ης Σεπτέμβρη 2010.Η Λήψη ειναι με Night shot. *nNoe*

Για τα παιδάκια..

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Δεν έχεις ιδέα τι καιρό θα κάνει αύριο.Σε φτιάχνουν τα σύννεφα που έχεις τώρα,βαριά μολυβένια στο σκότωμα της μέρας .Σ αρέσει ο υγρός κρύος αέρας γιατί βουτάει μέσα σου ,βρίσκει το καταχωνιασμένο ,σκιαγμένο ονειρό σου και το ταξιδεύει στην Σεπτεμβριάτικη νύχτα.Μια πτήση χαμηλή για να μη την πιάνουν τα ραντάρ των εξουσιαστών,μια πτήση ψηλά εκεί που τελειώνουν τα σύννεφα κ αρχίζει η σιωπή .
Δεν έχεις άλλο χρόνο να ξοδέψεις σε μια εποχή της οικονομίας της αγοράς,δεν έχεις τι άλλο να πείς σαν απάντηση στους προσωπικους μονολόγους μιας αέναης  καιρικής χρεωπίστωσης. Οσο για τους φίλους ,δεν ανυσηχεις.Ολα και όλοι  θα κάνουν τον κύκλο τους.Και εκει απ όπου ξεκινήσατε θα ξαναβρεθείτε.Με ενα τσουβάλι καιρούς ο καθένας στην πλάτη του.Οσο για τα μοντέλα? θα σας κάνουν stiptease οσο θα πίνετε "ζεστά ποτά" και κρύες μπύρες.

"Μικρέ γαλάζιε ποντικέ"...ο χρόνος περνάει όπως πάντα ,κανόνισε ν ανταμωσουμε ξανά και στο τσουβάλι σου να μην έχεις τπτ άλλο παρά προβλέψεις...Και πως θα σε παρηγορήσω εγω μετά????

αφιερωμένο στα παιδάκια που παίζουν στον χιονιά και δεν δίνουν δεκάρα για το κρύο..
                   
Και μερικές φωτο αργά απόψε...με τα βαριά σύννεφα ,ειδικα προς τον Βορρά..
     

                  

       *nΝoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...