Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση για καφέ της hellasweather







Η λίστα χτες ανάπνευσε μετά από καιρό.Μια γεμάτη ,μεστή και ζωντανή συνάντηση 20 περιπου μελων και φίλων στον "πρασινο λόφο" μας θύμισε και μας ξαναθύμισε εμπρακτα και βιωματικά,τα πιο σημαντικά απο τα πράγματα που μας κρατάνε στο χώρο αυτό .Ειχε καρό να συμβεί κατι τετοιο και μας ειχε παρει η μπαλα παραμαζωμα.Ο καθενας στο Pc του,με τους δαιμονες του,τις δικες του αμοιραστες σκεψεις,τη δικια του θεωρηση για τους αλλους και τη λιστα,να περιμενουμε ενα φαινομενο κρατωντας ενα χιλιοστομετρο ντουφεκι για οπλο αμυνας κ επιθεσης μαζι.Οχι η λιστα που αγαπησαμε δεν ειναι αυτο που μας παρασερνει καθημερινα η απομονωση και η αποσπασματικη συμμετοχη στο χωρο.Ειναι αλλα πραγματα,πιο ανθρωπινα,πιο επικοινωνιακα,πιο συμμετοχικα।Και αυτα τα πραγματα τα Θυμηθηκαμε βιωματικα χτες και γιαυτο λεω οτι η αισθηση ηταν πως ΠΗΡΑΜΕ ΓΕΡΗ ΑΝΑΣΑ.Οι συναντησεις πρεπει να πυκνωσουν ,και η συμμετοχη μας στη λιστα να γινει πιο βιωματικη,πιο αισθαντικη,πιο αμμεση και πιο ανθρωπινη.


 Συζητησαμε πολλα πραγματα ,και για τον καιρο,και για τη λιστα,και για ασχετα θεματα,καναμε τη πλακα μας,ξεσκιστηκαμε στο φαηγητο και νομιζω οτι ο καθενας μας μπορει να συνεισφερει στη καθημερινοτητα της λιστας ,εμπνεομενος απο αυτη τη συναντηση.

.Ενα ευχαριστω στην Αγγελικη που ετρεξε για τη συναντηση ,ση Μαρια που κ αυτη βοθησε τα μεγιστα,ενα ευχαριστω σ ολα τα παιδια που ηρθανε.Υπαρχει απο χτες μια προσκληση ανοιχτη .Μια προσκληση να παλεψουμε για τη λιστα που αγαπησαμε κ αγαπαμε.


Οι φωτογραφίες απο τη συνάντηση στον "Πράσινο Λόφο"δεν ειναι  τοσο καλές,δεν έχω καταφάρει να τραβάω καλές φωτογραφίες προσωπων σε νυχερινες συνθηκες χωρις φλας




> *nNoe

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...