Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

"αναφορά μαυροδάφνης"

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Θορυβώδης συννεφιά.Νταλκαδιασμένη .Eχει αρχίσει και τις μαυροδάφνες απο το πρωϊ και όλος ο κόσμος έχει κάνει κεφάλι  Δευτεριάτικα.Υγρασία και συμπάθεια.Μέλλον βροχερό και κυλισμένο μαζί της στην λάσπη.Μέλλον διεφθαρμένο.Μέλλον "βρώμικης φαντασίωσης" σε μια εποχή καθαρότητας και αγνότητας...μη χέσω..Στη γωνιά περιμένω τον γύφτο της ατμόσφαιρας που πουλάει ιόντα αρνητικά ,ν αγοράσω στη ζούλα να τα βαρεσω ενέσεις στο κουρασμένο και  βαρύ κεφάλι μου.Ν αγοράσω χάπια καταιγίδας και ξυραφάκια σε σχήμα κεραυνών,να τρέξει λίγο απο το βαλτωμένο -μολεμένο αίμα να καθαρίσει η κυκλοφορία στην Εθνική των αναπνοών μου..Και στην αστυνομία καιρου που αλλη δουλεια δεν έχει απο το να παρακολουθεί  εμένα,αυτό είπα.Ετσι το νοιώθω -της είπα -μέσα στη σχέση αυτή με τον καιρό.Να δώσω και να πάρω.Να σφαχτώ και να με σφάξει.Να πλακωθώ και να με πλακώσει."Παναγία" όχι,δε μπορώ να κάτσω.Πρέπει αίμα να τρέξει.Να πέσουν μπινελίκια.Να σπάσουν πιάτα ,να γίνει φασαρία.Μπας και μια μέρα φιλιώσουμε,μπας και μια μέρα ,για μερικές στιγμές δώ λίγο θεό στα σύννεφα και όχι μονάχα  υδρατμούς.Τι και τι έκανε?Μ αφησε να φύγω.Ναι ρε!!Κυκλοφορώ ελεύθερος.Το φαντάζεσαι? ? ?

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
.Στους 18 c ,γλυκούς , βραστούς και  Ελληνικούς.

ANEMOI
Τραγικοί.Απ την Επίδαυρο.Αλλος έτσι ,αλλος αλλιώς.Ο καθένας με το δράμα του.

ΣΧΟΛΙΑ
1.Ποιος πρωθυπουργός ρε, είπε οτι κυβερναει μια διεφθαρμένη χώρα?Ρωτησε η ουρα του ψαριού  το κεφάλι και αυτό έδειξε τον ψαρά....Η συζήτηση κράτησε λίγο.Οι "αγορές" περίμεναν  πεινασμένες την ψαριά.....
2.Σαν σήμερα πριν 3 χρόνια.11 Οκτώβρη 2007.Ηλεκτρική δραστηριότητα στα δυτικα της Αθήνας,χωρις βροντες και χωρίς νερό.Η λύτρωση όμως για την  Αθήνα εκείνη τη χρονιά θα ερχόταν την επόμενη μέρα,οταν και τελικα έβρεξε μετά απο μήνες.Περισσότερα αύριο.

http://armenistis87b.blogspot.com/2007/10/blog-post_11.html?spref=fb

ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Για ακόμα μια φορά το    "Soul Asylum - Runaway Train "  

  *nNoe*