Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΞΕΝΑ....

Ήταν παράξενα εκείνα τα Χριστούγεννα.Οι προσκυνητές φτάσανε εξω απο τον στάβλο με πορεία.Στήσανε μικροφωνική και παίζανε γαλλικό οργισμένο ραπ.Οι 3 Μαγοι ,πέσανε σε μπλόκο των Ρωμαίων.Τους λήστεψαν.Τον χρυσό τον πήραν οι τράπεζες, τα σμύρνα τα Ενωμένα Σουπερ μάρκετ,και το λιβάνι ,οι λεγόμενοι εκπρόσωποι των προσκυνητών.Αμέσως μετά συνελήφθησαν με τη κατηγορία των τρομοκρατών-μεταναστών κ απο τότε σαπίζουν σε κάποια κελιά ,χωρίς καν να περάσουν απο δίκη.Μερικοί βοσκοί ,λέγανε αργότερα πως μια ομάδα ακτιβιστών κατάφερε να μπει στον στάβλο για να παραδώσει τα αιτήματα των προσκυνητών,αλλά το Θείο Βρέφος δεν ηταν εκεί.


Την επόμενη μέρα ,το καθεστώς κύρηξε τον στρατιωτικό νόμο .'Εστησε παντού μπλόκα και γέμισε σφίσσες τον κόσμο με τη φωτογραφία του Βρέφους.Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτιόντουσαν, για ποιο λόγο να κυνηγάνε ένα βρέφος.'Αλλοι πάλι ,λέγανε πως για το κνηγάνε κάτι κακό θα κανε όντως ,οπότε καλά κάνανε και το κυνηγάγανε.Τα ίδια έλεγε και η τηλεόραση εκείνα τα βράδυα .Δεκάδες επιστήμονες σκίζανε τα διπλωματά τους,διακυρήσσοντας οτι "αυτά τα γαμάς όταν είναι μικρά ακόμα".Αμα τ αφησεις μερικά χρόνια μπορεί να σου κάνουν τπτ Δεκεμβριανά,και μετα θα ψάχνεσαι.Ναι,ετσι λέγανε.Απλα στη θέση του "τα γαμάς" τα κανάλια βάζανε μερικά μπιπ. Η φράση" Δεκεμβριανά" τότε ξεκίνησε.Με τη γέννηση του βρέφους.Αυτά ήταν τα πρώτα Δεκεμβριανά. Της κολάσεως έγινε τότε.Σφάξανε κάτι χιλιάδες βρέφη,τρομερό ξύλο σ οποιον διαδήλωνε,προβοκάτσιες σερί,ασφάλεια να δουν τα μάτια σου άλλο πράγμα!!!

Ηταν λέγανε το πιο επικίνδυνο βρεφος που είχε γνωρίσει ο κόσμος.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΣ ,έμενες μαλάκας.Μπορεί να 'σουνα ενα γαιδούρι μεχρι κει πάνω ,αλλά οταν σε κοίταζε, έχανες την μπάλα και ξέχναγες ποιος είσουν και τι έκανες.Είχες ας πούμε να πας στη Τράπεζα να πληρωσεις ,και στο δρομο το ξέχνaγες και έδινες τα λεφτά στους θεόφωχους Πακιστανούς.Ναι ρε ...ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΣΚΗΝΙΚΆ.Που ?Στους Πακιστανούς ρε!!! Ουτε καν στους Ελληνες!!!!Είχες λεει να πας να περιδρομιάσεις κοψίδια και αντι να τα φας , τα μάζευες ενα πακέτο και τα 'δινες σε κατι γέρους και γριές που μαζεύανε σκουπίδια εξω απο τις λαικες και στα σουπερμάρκετ.'Ηθελες να σπάσεις στο ξύλο τον μαλάκα τον απέναντι ,και αν αυτού πήγαινες και του ζήταγες και συγγνώμη.Πήγαινες δικαστήριο κ έλεγες την αλήθεια που δε σε σύμφερε!!! Τέτοια πράγματα κ άλλα τρομερά.Ειναι να σου φεύγει το κεφαλι.Πλήρης διασάλευση της τάξεως.Ενας απο τα ΜΑΤ της εποχής που το είχε δει το βρεφος ,πήγε λέει, και παραιτήθηκε και ενώθηκε με τους διαδηλωτες-προσκυνητές!!!Ενας υπουργός ,λενε οτι τα πήρε τόσο κρανίο, που έκανε δημόσια δηλωση πόσα είχε κλέψει,μοίρασε όλα τα κλεμμένα στους προσκυνητές,παραιτήθηκε απο βουλευτής και έγινε βοσκός!!!!Ενας άλλος.. δικαστής ,πήγε παρακαλετός στις φυλακες κ ελεγε να τον κλεισουν μεσα.!!! Ουαι υμιν δλδ!!!πλήρης διασάλευση της τάξεως!!!!


Τελικά το βρέφος το πιάσανε μερικά χρόνια αργότερα και το σταυρώσανε .Σιγα μη τ αφήνανε.Το Βρεφος εκέινο ήταν ο μεγαλύτερος τρομοκράτης ever.Πιο μεγάλος και απο τον Μπιν Λαντεν .Ναι ρε λεμε.Πιο μεγαλος.Τι να λέμε τώρα...αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορια.Ναι ....ναι,,αλλη.Θα τα πουμε αλλη φορα.Τωρα γιορταζουμε τα φετεινα χριστουγεννα.Τι ειναι τα φετεινα χριστουγεννα? Το αυτο...το ιδιο...εκεινο...το ιδιο ,,πως το λεγαμε? "Last christmas..i gave you my heart " αυτό το ωραίο τραγουδάκι που χύνεις μέλια και σιρόπια..αυτό!!! Αυτό είναι τα Χριστούγεννα.Τωρα.Ετσι λένε.Δε ξερω.Αραξε κ εσύ τώρα.Μην εχουμε τπτ αλλα Δεκεμβριανά.Βούλωστο λεμε!!! Θα φωνάξω τον Πάγκαλο!!!!! Ετσι μπράβο...το σκασμό πούστη....

Στη φωτο ,ο τρομοκράτης Χριστός," ξηγιέται" στους εμπόρους.Απο τότε,τον έχουν στα ώπα- ώπα.Κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα ,στάζει μέλι το στο στόμα τους για πάρτη Του...
Aντε ρε και χρόνια πολλά

*nNoe*